Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skradzione konto

mikodrago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ukradli mi konto do League Of Legend jako że pisałem z suportem i wysłali mi link na zmianę hasła na e-maila do którego nie mam dostępu i czy jest taka możliwość żeby mi wysłali tego linka na innego e-maila i jak mam to zrobić . Proszę o pilną pomoc .:D

Opublikowano

napisz do nich że został skradziony również email i nie masz do niego dostępu oni poproszą o to abyś im podał kilka szczegółów dot. konta

oynk.png

Opublikowano

Trudno Ci będzie to konto odzyskać , jeśli było warte to próbuj nawet nr. fona odzyskać email , ponieważ bez niego mało ździałasz .

Opublikowano

Jak mojemu znajomemu ukradli konto miał taki sam problem. Support go olewał. To w akcie ostatniej desperacji nawrzucał na nich. Następnego dnia miał odzyskane konto. Aczkolwiek to polecam w ostateczności :).

Gdzie miałeś email ? Nie dasz rady go odzyskać ?

Opublikowano

jak dales do supportu ,ze kolega ukradl ci te konto i dali ci odzyskanie hasla by smogl podeslac mi link ,albo zdjecie z loignem konta ,albo linkiem od supporta bo riot mnie w ch*** robi mysli ze glupi jestem,ukradlem 3 konta nrajot gamin odzyskal. mi skradli 1 wy***** i riot odpowiada " straciles je przez swoja winie " a kur** inni tez ,ale maja .

kxAyLut.png

Opublikowano

@up wchodzisz na strone lola szukasz "support" klikasz zgłaszasz sprawe. jeśli już komuś ukradłes konto to tak samo bym Cie olał.

@topic napisz do supportu że email tez został skradziony. zwykle w takiej sytuacji pytają o pierwsze kupione postacie etc.:)

Opublikowano

Napisz do supportu, podaj wszystkie dane dotyczące konta. Czyli przelewy pieniężne z jakiego adresu windowego zostały robione, imię i nazwisko osoby płacącej np. paypal'em, kwote największej płatności. Przyblizona date logowanie się z twojego ip (internetowego) wraz z podaniem IP. Podaj przeważą metode płatności za RP, chyba więcej informacji nie ma związanych z kontem. Jak po tym wszystkim Cię support oleje (w co wątpie) to tracę nadzieje w nich. Jeżeli zapytają cię o email na którym jest konto, powiedz że nie masz dostępu do niego gdyż zapomnialeś hasła, a pytania dostępu do konta pocztowego nie ustawiłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...