Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gta 5

menel6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Ziomeczki. Mam ochotę wykupić sobie Gta 5 gdy tylko wyjdzie lub kupić Preorder, ale kupie sobie raczej z DLC, a więc sondzę, że wyjdzie mi z 230zł i tera pytanie do was czy opłaca mi się w ogóle kupić Gta 5 :3

Opublikowano

czy opłaca mi się w ogóle kupić Gta 5 :3

Nie jestem żadnym gorliwym fanem serii GTA ale po tym co prezentuje GTA V to naprawdę warto wydać tę parę złoty na nią.

Czy ci się opłaca czy nie to już zależy od ciebie, jeżeli podobają ci się gry z serii GTA to na pewno nie będziesz rozczarowany.

...

Opublikowano

Preorder zapłacisz pewnie te 230 zł, poczekasz miesiąc i stanieje pewnie do 150. Nie wiem jak Ty ale ja właśnie poczekam z miesiąc, bo wolę mieć te 80zł w kieszeni.

Opublikowano

Nie jestem żadnym gorliwym fanem serii GTA ale po tym co prezentuje GTA V to naprawdę warto wydać tę parę złoty na nią.

Czy ci się opłaca czy nie to już zależy od ciebie, jeżeli podobają ci się gry z serii GTA to na pewno nie będziesz rozczarowany.

No czy jestem aż takim fanem to nie wiem ale gralem w gta już od Vice City i inne starsze :3

Preorder zapłacisz pewnie te 230 zł, poczekasz miesiąc i stanieje pewnie do 150. Nie wiem jak Ty ale ja właśnie poczekam z miesiąc, bo wolę mieć te 80zł w kieszeni.

wiesz jednak wole dostać tych pare dodatkowych rzeczy w grze. :P i w tym oczywiscie od razu DLC muve.pl polecam :P

Opublikowano

Siema Ziomeczki. Mam ochotę wykupić sobie Gta 5 gdy tylko wyjdzie lub kupić Preorder, ale kupie sobie raczej z DLC, a więc sondzę, że wyjdzie mi z 230zł i tera pytanie do was czy opłaca mi się w ogóle kupić Gta 5 :3

kup używkę w jakimś sklepie z uzywanymi grami ja kupilem za 54zl

Opublikowano

Kupiłeś już GTA5, które jeszcze nie wyszło za 54zł?

Tak kupiłem :) naprawdę ale porysowaną i xbox nie odpala gry zostałem oszukany ale mam pudełko tylko szlak z płyty trafił

Opublikowano

Tak kupiłem :) naprawdę ale porysowaną i xbox nie odpala gry zostałem oszukany ale mam pudełko tylko szlak z płyty trafił

Tak samo ją miałeś jak ja jestem prezydentem w Polsce :P

Co do GTA to kupuj bo warto będzie w co grać jeszcze te tereny większe niż w GTA IV , RDR , SA razem wzięte więc będzie co do roboty a także ta gra wystarczy na długgggiieeee godziny nie wspominając już że aktualne gry mają po 7H singla i więcej i się mogę założyć ze dla niektórych taki smakołyk jakim jest V starczy na lata wliczając mnie :)

Opublikowano

Jeszcze jakby powiedział że kupił pirata to bym uwierzył bo pirat jest, ale nie oryginałke...

@Top

Opłaca się, będzie dużo misji więc i dużo zabawy, dużo osób na multi i wgle. Jeśli lubisz takie gangsterskie gry to kup.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...