Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Publikacje Serwerow Minecraft-Mozliwosc zrobienia jedynie 2 tematow dot. jednego serwera. (np. zapowiedz i publikacja)

-panandrzej-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Serdecznie wkurwia mnie to kiedy widze 4 temat obok siebie tego samego servera. Do tego zwiekszenie wymaganej liczby postow zeby napisac nowa publikacje/zapowiedz do 150 . Pozdrawiam

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze wyjscie z tej sytuacji to to żeby tylko moderator mógł dodawać publikacje i każdy użytkownik może raz na tydzień wysłać temat w tym dziale..

Opublikowano

Moim zdaniem najlepsze wyjscie z tej sytuacji to to żeby tylko moderator mógł dodawać publikacje i każdy użytkownik może raz na tydzień wysłać temat w tym dziale..

Wydaje się to być najlepszym wyjściem, cóż stosowane jest to na kilku forach i spamu owego nie ma.

Wymagana ilość postów aby utworzyć temat: 50-100 -> Moderator musi zatwierdzić publikację -> profit?

Jestem na tak.

...

Opublikowano

Wydaje się to być najlepszym wyjściem, cóż stosowane jest to na kilku forach i spamu owego nie ma.

Wymagana ilość postów aby utworzyć temat: 50-100 -> Moderator musi zatwierdzić publikację -> profit?

Jestem na tak.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

I tak w dziale powinna być tylko jedna publikacja.

Z ilością postów jest ok, jednak trudno będzie dać takie zabezpieczenie, gdyż

ktoś np. posiada 3 serwery i chce nadawać właśnie 3 publikacje.

Według mnie jest ok, Moderatorzy jak i KidModeratorzy dbają o to by właśnie

w publikacjach były czystki i był porządek. Jestem na nie.

Arcymistrz
Opublikowano

Już nie raz miałem dąsy na PW o to ograniczenie. Nie jest to dużo, ale też nie mało postów, jednak ja widzę różnicę sprzed 4 miesięcy, a teraz. Liczba powielanych tematów zmniejszyła się siedmiokrotnie.

Nie.

Opublikowano

I tak w dziale powinna być tylko jedna publikacja.

Z ilością postów jest ok, jednak trudno będzie dać takie zabezpieczenie, gdyż

ktoś np. posiada 3 serwery i chce nadawać właśnie 3 publikacje.

Według mnie jest ok, Moderatorzy jak i KidModeratorzy dbają o to by właśnie

w publikacjach były czystki i był porządek. Jestem na nie.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

TenStylOdLajka

Czytasz czy zgadujesz co napisalem? "jedynie 2 tematow dot. jednego serwera." Chodzi mi o to zeby byla mozliwosc pisania jedtnie 2 tematow NA JEDEN SERWER. Nie ze moze napisac jedynie 2 tematy na caly dzial tylko 2 na jeden server

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Takie tematy wystarczy raportować, a Moderator zrobi z nimi porządek. Na forum każdemu serwerowi przysługuje tylko jeden temat z prezentacją, ewentualnie dodatkiem może być wcześniejsza zapowiedź w osobnym temacie.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...