Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Crash :<

Borb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj miałem formata ,zainstalowałem sobie Ifestation ,gram gram gram i nagle dostaje crasha komputera blokuje mi sie dzwięk i ekran ,moge tylko wyłączyć komputer ;c ,mam najnowsze sterowniki do karty graficznej !

Opublikowano

Wczoraj miałem formata ,zainstalowałem sobie Ifestation ,gram gram gram i nagle dostaje crasha komputera blokuje mi sie dzwięk i ekran ,moge tylko wyłączyć komputer ;c ,mam najnowsze sterowniki do karty graficznej !

Crasha ? , jest coś napisane w tym crashu czy po prostu ci ścina ? , zmniejsz wymagania na low , ale pierwszy raz się z takim czymś spotykam :O

Opublikowano

Crasha ? , jest coś napisane w tym crashu czy po prostu ci ścina ? , zmniejsz wymagania na low .

ścina mi momentalnie komputer, mam wymagania na low a nawet mniejsze ;<

Opublikowano

Zmień wymagania na low daj rozdzielczość 1280 p na 720 p lub użyj ten programik sam go używam polecam go

Tutaj masz link to program RAZER GAME BUSTER LINK:http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/narzedzia_systemowe/Razer_Game_Booster.html

i
ofnij wszystkie niepotrzebne programy typu Skype,TeamSpeak 3, Gadu Gadu,ITP

Jeśli ci pomogłem daj Lubię to <333

Rekrut
Opublikowano

Też tak miałem jak masz gre na steam to znajdź gdzie jest zainstalowana gra wyłącz steam kliknij na WarZLancher chyba tak... po czym uruchom jako administrator, zaznacz i uruchom ten program w trybie zgodnosci z ZAZNACZASZ i wybierasz Windows Vista (SP2) i uruchamiaj gre tym :) jeśli rejestrowałeś się na steam ten sam @mail i hasło jakie podawałeś ;) po tym jak tak zrobiłem raz mi się zawiesiło po 3/4h grania ... Miłej gry !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...