Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Game Masterem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oferuję pomoc na prywatnym serwerze jako Game Master.

Witam. Nazywam się Adam mam 23 lata,wyższe wykształcenie mieszkam w Warszawie prowadzę własna firmę,pracuję w domu na komputerze.

Pomagam bratu pełnić powierzoną mu funkcje Game Mastera na serwerze "virtual mt2"

Dbam o porządek i miłą atmosferę na serwerze, który jest moim zdaniem niezbędny.

Dodatkowym plusem jest to że nie mam problemów, jeśli chodzi o kontakt z innymi. Zawsze szybko nawiązywałem nowe znajomości.

Jeśli chodzi o pisownię - bezproblemowo. Według mnie, jest to bardzo ważne, jeśli ktoś chce być moderatorem czy Game Masterem.

Moją osobę cechuje przede wszystkim spokój i cierpliwość, co jest bardzo ważnym atutem jak na Game Mastera.

Miałem do czynienia z różnymi serwerami. Myślę, że z każdym się uporam, to tylko kwestia przyzwyczajenia i "zadomowienia".

W pewnej części opisałem siebie już wyżej, więc może tutaj przejdę od razu do doświadczenia.

A więc - moje doświadczenie jako "władza w grze" jest średnie. Byłem na owym stanowisku na kilku serwerach hamachi i dwóch dedykach.

Tym razem interesuje mnie naprawdę porządny dedykowany serwer i postawiony na długi, długi okres, a nie na parę dni.

Wraz z przyjęciem mnie na stanowisko oferuję:

-jeżeli zajdzie taka potrzeba wsparcie finansowe na rzecz serwera

- porządek w grze

- organizację konkursów i eventów

- dobry kontakt z graczami

- pełną dyskrecję,uczciwość i miły kontakt między teamem, a mną; prościej mówiąc - zero wspomagania osób mi znajomych różnymi śmieciami

- sprawiedliwe traktowanie każdego gracza bez wyjątków, a także uprzejmość wobec wszystkich

- serwera mogę pilnować teoretycznie cały dzień,gdyż jak już wyżej wymieniłem pracuję na komputerze

Ale też - oczekuję:

- pracy w profesjonalnym teamie

- Zaaw. panel Administratora gdzie jest możliwość sprawdzenia Item-Shop, postać graczy

- pomocy przy niektórych sprawach Administracji Gry (problemy z Item-Shop, z grą czy błędy spotykane na serwerze, aby zgłoszenia nie były olewane)

-wspólny szacunek do wykonywanej pracy

Kontakt:

GG - 4218916

E-mail: [email protected]

Pw na forum,telefoniczny

Czekam na oferty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...