Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z CS:GO

GleadePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam problem z odpaleniem instalacji Cs'a, otóż wyskakuje o to taki komunikat: "Runtime error (at -1:0): Cannot Import WIZARDFORM". Uruchamiałem przez administratora też nie pomaga, jak pobrałem to było w " .iso " więc wziąłem Daemonem i też nie pomogło, również WINRarem nie mogę nic zrobić. CS: Go ściągałem z TPB ^^. Za wszelką pomoc dziękuje.

Opublikowano

Może jest uszkodzony, ale po wiec nie masz 30 zł żeby kupić sobie legalnie ?? Ja kupiłem za 20 zł była promocja na steam to nie są wielkie pieniądze, chyba żadna piracka wersja cs go nie działa.

Opublikowano

bo pirackie wersje czyli Non Steam jeszcze nie wyszly takie dobrze zrobione tzn sa ale malo i trzeba dobrze poszukac po necie nie tak jak w 1.6 i z 3/4 tego co pobierzesz Ci moze nie dzialac cs'a go to najlepiej na steam kupic

Opublikowano

Co się dziwisz jak pirata pobierasz? -.- Nie ma w pełni poprawnie działającego cs:go nonsteam. Kup oryginała. 40zł...

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

CS:GO niczym się nie różni od cs 1.6 oprócz rozrzutu i fizyki gry, ale to da się ogarnąć w 1-2 dni. 40zł to nie jakaś ogromna suma, więc możesz spokojnie kupować ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ten błąd występuje w innych grach z .ISO nie wiem dlaczego nad tym czerwonym krzyzykiem dokładnie w okienku pisze coś po rusku :/

Pomyłka ten błąd występuje w grach które są typu REPack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...