Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ODDAM] PLIKI ASTORIA

Astoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zakaz handlu , a i tak pisze że sprzeda i oszukuje się że temat nazwał oddam jakie cepy teraz serwery robia

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

porażka wiedziałem ze padnie a ten serv miał potencjał !!

tak jak up zakaz handlu

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Opublikowano

Ludzie :) Radzę pozmieniać passy na kontach , wszędzie gdzie gracie ! : ) Jeżeli graliście na Astori. Jak już mówiłem na początku mojej kariery ! Serwer postoi maksymalnie tydzień , administracja to dzieci które nic kur*a nie umią . Zrobili byle gówno , z potencjałem , ale gówno . Tylko na wyciągnięcie passów , bugi na każdym kroku , cały czas 0FF , cofki . No kurwa , ludzie . Jeżeli coś robicie , róbcie to porządnie! Bo inaczej nie macie przyszłości w tym świecie , gdzie trzeba zapierdalać .. Żeby mieć co zjeść . Niektórzy mają łatwiej a niektórzy nie . Zobaczcie Sobie .. Zgarneliście jakieś 300zł ( KTÓRE LUDZIE WYDALI NA ITEM-SH0P) .. I co wam to da ? Wydali to ludzie , którzy wierzyli w ten serwer , angażowali swój własny pierdolony czas w ten serwer ! Nie poddawali się gdy co chwilę padał , cóż , starsi tak mają. Rozumiem zarabiają te swoje 500 zł (ŚREDNIA KRAJOWA) na tydzień .. To wydadzą, bo chcą . Ale to nie jest fajne gdy dziecko (GDY MÓWIĘ 'DZIECK0' CH0DZI MI 0 GRACZY METINA W PRZEDZIALE WIEK0WYM 8-15) podpierdala rodzicom/opiekunom telefon i wysyła SMS'a za 25 zł z VAT (31,25zł) .. Dlatego że nie znają wartości waluty .. Tak więc proszę was , jak już coś robicie zróbcie to tak, aby dzieci nie miały przejebane .. I żeby dorośli nie wydawali bez sensu pieniędzy na które zapierdalali .. Skończę już pierdolić bo na was i tak straciłem kurwa 2OOO minut. Pozdrawiam i hejtuję Team `Astoria.pl` ..

an-F7eF20Puniek-ccccccffffffffffcc45003-

Opublikowano

NAJLEPSZA ODPOWIEDŹ Astoria, wczoraj, 13:39

Dobra więc tak .

Z Tej Strony Shaders . Nixo oraz Pavvcio zostali usunięci z Teamu ponieważ to przez Nich serwer miał resety itd. i oni się przyznają do tego że przez brak zainteresowania serwerem powoli zbliżał się koniec Astorii . Dogadałem się z Nixem i za drobną opłatą odkupiłem prawa do jego plików i teraz ja będę głową tego serwera . Dobieram sam TEAM i nikt mi nie będzie narzucał kogo mam wziąć a kogo nie . Projekt będzie kontynuowany więc nie macie co się martwić o to . Na forum >KLIK< proszę pisać co chcecie aby było nowego na serwerze i z każdą propozycję rozważę i do każdej się ustosunkuję ponieważ nie po to tyle serca i czasu w to włożyłem aby serwer padł przez nieodpowiednich ludzi na stanowisku Technika . Ja się nie poddam i nie pozwolę upaść temu serwerowi . Również zadbam o to aby była jedna strona serwera a nie 4 inne które raz działały a raz nie . i OBIECUJE Wam że tym razem się nie zawiedziecie . Co do kont to jeszcze myślę co z nimi zrobić ale to już zostawcie mojej osobie . Więc zapraszam na forum . Nowy klient będzie bez błędów c++ oraz niewidzialnych zbroi . Obiecuje Wam że się nie zawiedziecie na mojej osobie . Pozdrawiam Shaders .

Serwer bd on na 100% we WTOREK wcześniej nie wiadomo ... to ku....a bedzie wkoncu ten serwer czy nie ??? kasy z IS nachapaliscie i sprzedajecie teraz pliki ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...