Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ODDAM] PLIKI ASTORIA

Astoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypierdalaj possac palke debilu jebany poddales sie kurwo i FCB na 300zl wyjebales jeszcze za te pliki chce kase skurwysyn rudy.

@przepraszam chodzilo mi o Shadersa a to jest Ven sorki.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Na mpcforum z tego co wiem jest zakaz handlu, więc do kosza z tym i bana dla autora.

Opublikowano

hahahaah kurwo shadersie .. tyle osób w isa wjebało a ty sie poddałes.. kurwo zarobiłes i zjebałes . za jakis czasu znowu postawi serw, zarobi i zjebie ! CHUJ CI W DUPE SKURWYSYNU !

Opublikowano

Tak jak pisalem w temacie Astorii, serwer dobry ale administracja to banda "ble ble ble" pazernych na kase.

To co sie tam dzialo to ludzkie pojecie przechodzi, szkoda mi was...Serwer w takim razie nie wstanie, a szkoda.

Opublikowano

Bardzo prosze , mentalność polskich serverow , kase na IS nawalić , gdy nie daje sie rady z bugami itp . To zamknąć i Jeszcze raz dojebac kasy na sprzedaży plikow. Baza danych z kontami tez sprzedana ? ...

POZDRO .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Śmieszne jest to ,że temat jest otwarty od ponad 2h a żaden mod jeszcze nie wyrzucił tematu ponieważ nie ten dział. Już tak jest.. tylko % za nic dają a resztę w dupie mają... W dupie też to mam ,że dostane za ten post %/Perma ponieważ mówię prawdę o niektórych modach tego działu :/

Co do tematu, pisałem już w ich prezce o tym, na początku broniłem ich bo nie wiedziałem kim są, teraz widzę ,że to dzieciarnia która zarobiła na graczach i ma w dupie...

A właśnie i coś jeszcze dodam :) Do tych którzy bronili ten serwer oraz tych które bronią innych serwów ,że "jak jesteś taki kozak to sam zrób serwer" Jeżeli ktoś zabiera się za robienie serwera powinien mieć chodź trochę pojęcia a nie tylko wiedza z poradników znalezionych na różnych forach.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Śmieszne jest to ,że temat jest otwarty od ponad 2h a żaden mod jeszcze nie wyrzucił tematu ponieważ nie ten dział już tak jest.. tylko % za nic dają a resztę w dupie mają... W dupie też to mam ,że dostane za ten post skargę ponieważ mówię prawdę o niektórych modach tego działu :/

Co do tematu, pisałem już w ich prezce o tym na początku broniłem ich bo nie wiedziałem kim są, teraz widzę ,że to dzieciarnia która zarobiła na graczach i ma w dupie...

A właśnie i coś jeszcze dodam :) Do tych którzy bronili ten serwer oraz tych które bronią innych serwów ,że "jak jesteś taki kozak to sam zrób serwer" Jeżeli ktoś zabiera się za robienie serwera powinien mieć chodź trochę pojęcia a nie tylko wiedza z poradników znalezionych na różnych forach.

Też zauważyłem , ze mody wola ponabijać sobie warnów na userach zamiast zamknąć temat .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Śmieszne jest to ,że temat jest otwarty od ponad 2h a żaden mod jeszcze nie wyrzucił tematu ponieważ nie ten dział. Już tak jest.. tylko % za nic dają a resztę w dupie mają... W dupie też to mam ,że dostane za ten post %/Perma ponieważ mówię prawdę o niektórych modach tego działu :/

Co do tematu, pisałem już w ich prezce o tym, na początku broniłem ich bo nie wiedziałem kim są, teraz widzę ,że to dzieciarnia która zarobiła na graczach i ma w dupie...

Powiem ci tyle moderator nabija tylko %, a jak jest coś naprawdę łamiące regulamin go nie ma już jest taka rola moderatora. Na głupie ,, Serwer polecam" dadzą 5%spam, a za zakaz handlu na mpcforum nic nie dadzą lub wejdą po czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...