Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Problem z shaderami

badiPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż mam problem: posiadam konto premium oraz shadery. Zmieniłem sobie skina na chłopaka ze słuchawkami w niebiesko-białym swetrze w kratkę. Kiedy włączę shadery, cały niebieski kolor na moim skinie jest czarny. Proszę o pomoc!

SS'y:

e569.png

Fajny pikacz jest fajny.

Opublikowano

jsgv.png

A teraz ja ciebie zapytam czy to texturka? Ze ci zmienia pasek eq jesli tak to jaka?

5vwxw5.png

Opublikowano

to możesz sobie zrobić ze np zamiast niebieskich pasków robisz czarne i otrzymujesz niebieskie :P nie daje 100% ze zadziała

COMPUTER SPECS
OS : Windows 10 Profesional MOBO : Asrock B450 Pro4 CPU : Amd Ryzen 5 3600 COOLING CPU : CoolerMaster 240ML rgb GPU : Gigabyte RX5700xt 8GB PSU : Coolermaster mwe650w   RAM : Geil 3000mhz cl16 (2x8GB) SSD : WD blue 3D nand 500gb HDD : WD Blue 1TB 7200rpm

Opublikowano

to zainstaluj inne shadery moze znajdziesz lepsze od tych co masz

nw np takie http://gplaygame.pl/glsl.html od gpley'a

COMPUTER SPECS
OS : Windows 10 Profesional MOBO : Asrock B450 Pro4 CPU : Amd Ryzen 5 3600 COOLING CPU : CoolerMaster 240ML rgb GPU : Gigabyte RX5700xt 8GB PSU : Coolermaster mwe650w   RAM : Geil 3000mhz cl16 (2x8GB) SSD : WD blue 3D nand 500gb HDD : WD Blue 1TB 7200rpm

Opublikowano

a no to sorki

COMPUTER SPECS

Opublikowano

Texturepack był robiony przeze mnie, służy on do grania na serwerach PvP. On nie ma nic wspólnego z tym błędem w shaderach.

Mozna link do texturpacka?

5vwxw5.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...