Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Co sądzicie-Mój Serwer Medium/Hard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tworzę serwer Medium/hard i chcę dowiedzieć się czy to dobre na Medium/hard:

1.Koń za pomocą medalu

2.Analiza biologa 30/40 (bez 5 10 lvl)

Nagroda bonus,szkatułka i zbroja

30 lvl(Zbroja na 34 lvl +9)

PS.All z ulepszaczai

3.Drop z metinów:

5-15 lvl-KD skrzynia z księgami 2 sztuki(losowe)

20-35-kd skrzynia z ksiegami 4(losowe)

itd.

4.Questy poboczne typu:

Zabij lub dropnij coś...

5.Dungeony:

Wieża orków 30-55 lvl

6.Nowe mapy od 75 lvl +

7.Bronie 75 z szkat ripera

8.Drop "serwerowych skrzyń"

DROP:

Rady/Egzo/Fasolki itp

9.Co w is?

Kostiumy/kon bojowy/medale/rady egzo

Opublikowano

Moim zdaniem szkoda się tak rozdrabniać na Medium/Hard najlepiej konkretnie Medium lub Hard. W twoim przypadku jak masz to tak uzmysłowione to polecam zrobić server Hard.

Ale teraz ludzie "żygają" Hardami więc abyś miał więcej graczy najlepszym rozwiązaniem było by zrobienie servera Medium pozmieniasz troche np. Skille inny sposób do wbijania, Biologa itp.,

skrzynie mogą zostać tam samo jak Dungeony.

Opublikowano

Moim zdaniem szkoda się tak rozdrabniać na Medium/Hard najlepiej konkretnie Medium lub Hard. W twoim przypadku jak masz to tak uzmysłowione to polecam zrobić server Hard.

Ale teraz ludzie "żygają" Hardami więc abyś miał więcej graczy najlepszym rozwiązaniem było by zrobienie servera Medium pozmieniasz troche np. Skille inny sposób do wbijania, Biologa itp.,

skrzynie mogą zostać tam samo jak Dungeony.

Właśnie wiem że dużo jest HARDÓW,

Planuję zrobić coś "innego"

Opublikowano

Własnie za mało jest DOBRYCH HARDÓW według mnie ja osobiście robie teraz Easy/ForFun :)

Powodzonka,

Myślę co zrobić żeby ten serwer wyróżniał się!

Jak zrobie 4fun to z czegos serwer musi stać,

Opublikowano

Ludzie ostatnimi czasy tworza tylko hardy bo duzy zysk. a gracze maja dosc ;x teraz trzeba roobic easy najlepiej 250lvl kilka zbrojek i questow ;)

Opublikowano

hard/medium zrób taki serwer

max lv 99

exp 600

drop 400

yang 300

do itemkow zeby wgl nie było ulepszaczy ale byłoby tyle % na pomyslne co na PL ,a bodzie dropią z jakies szkaty.

10ku do G

zmianki i dodania tylko z bossow po 3 sztuki

i z jakis szkat co dropia z mobow 1sztuka.

dodaj jeszcze jakąś zbroje po niebianie i bron

na 91-99lv

takirgo serwera oczekuje rynek :) a nie hardow pod is

oo :D do ulepszania itemkow nie trzeba ulepszaczy ale trzeba duzo yang.

58121063168705213211.png

Opublikowano

hard/medium zrób taki serwer

max lv 99

exp 600

drop 400

yang 300

do itemkow zeby wgl nie było ulepszaczy ale byłoby tyle % na pomyslne co na PL ,a bodzie dropią z jakies szkaty.

10ku do G

zmianki i dodania tylko z bossow po 3 sztuki

i z jakis szkat co dropia z mobow 1sztuka.

dodaj jeszcze jakąś zbroje po niebianie i bron

na 91-99lv

takirgo serwera oczekuje rynek :) a nie hardow pod is

oo :D do ulepszania itemkow nie trzeba ulepszaczy ale trzeba duzo yang.

Myślałem nad takim czymś-oczywiście ze IS musi być,mi nie chodzi o KASE tylko o serwer :) Pomyslimy nad tą propozycja.

Rekrut
Opublikowano

Właśnie wiem że dużo jest HARDÓW,

Planuję zrobić coś "innego"

No, innego o (za przeproszeniem) zerżnąłeś coś z tego, coś z tego... Chłopie! Tak łatwo, to nie ma!

Myślałem nad takim czymś-oczywiście ze IS musi być,mi nie chodzi o KASE tylko o serwer :) Pomyslimy nad tą propozycja.

Teraz, to udowodniłeś, że serwer nie będzie stabilny. IS TO PODSTAWA! I nie wmawiajcie, że nie.

Pomyśl zupełnie nad inną koncepcją. Nie tak jak dotychczas, że wbijałeś lvl, tylko np. zamiast expić musisz wykonywać questy, albo wygrywać PvP. Dostajesz wtedy za to np. doświadczenie. Był kiedyś taki serwer. Koleś, co go zakładał miał super pomysł, ale nie umiał go wykorzystać.

Teraz każdy serwer zakładają, który już był kiedyś (identyczny!) lub jest. Nie ma to żadnego sensu. Stabilny serwer, to serwer, który po pierwsze ma ogar adminów, a po drugie pomysł. Wymyśl coś zupełnie nowego. Tylko, proszę cię, nie nową zbroję, czy nową mapę. Bo tego jest za dużo. Dobra, strzeszczę to do jednego zdania. Stwórz serwer z zupełnie innym typem rozgrywki.

;*

Opublikowano

No, innego o (za przeproszeniem) zerżnąłeś coś z tego, coś z tego... Chłopie! Tak łatwo, to nie ma!

Teraz, to udowodniłeś, że serwer nie będzie stabilny. IS TO PODSTAWA! I nie wmawiajcie, że nie.

Pomyśl zupełnie nad inną koncepcją. Nie tak jak dotychczas, że wbijałeś lvl, tylko np. zamiast expić musisz wykonywać questy, albo wygrywać PvP. Dostajesz wtedy za to np. doświadczenie. Był kiedyś taki serwer. Koleś, co go zakładał miał super pomysł, ale nie umiał go wykorzystać.

Teraz każdy serwer zakładają, który już był kiedyś (identyczny!) lub jest. Nie ma to żadnego sensu. Stabilny serwer, to serwer, który po pierwsze ma ogar adminów, a po drugie pomysł. Wymyśl coś zupełnie nowego. Tylko, proszę cię, nie nową zbroję, czy nową mapę. Bo tego jest za dużo. Dobra, strzeszczę to do jednego zdania. Stwórz serwer z zupełnie innym typem rozgrywki.

Chłopie jesteś genialny xD

Zaraz coś zacznę tworzyć hehe,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...