Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vs Dektored

FrizzEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=ovWT_XohsjY&feature=youtu.be

1 Runda : Przegrałem Przez Lagi (za dużo programów on)

2 Runda : WIN (2 Zagrana Runda Dziś Wtedy Była)

3 Runda : Dektored Bugował i mówił że to nie bugi więc przy konicu rundy nie dałem tanka i zabiłem go 4 razy :) zapraszam do oglądania

http://www.youtube.com/watch?v=ovWT_XohsjY&feature=youtu.be

7zfd9i2e2l0k.png

Opublikowano

Propsy. Pod koniec filmu mnie zwyzwyłeś, prosiłeś o gifta perma ( xD ) nie oddawałeś tanka. Do tego płakałeś co killa, że rzekomo buguje, jak było mi widać cały łeb, ale, że ty nie masz cela to już co innego. Do tego co chwile " OMG AFTER " Wiesz co to after? Niezbyt, jak dla Ciebie after to skok od razu strzał to jeszcze dużo nie wiesz. Nie polecam grać z Natanem.

@edit w tym tygodniu gram z Igorem, on sam sprawdzi czy buguje :)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Boże, słyszałem że płakałeś podczas tego meczu.

Bulwersowałeś się bo wchodził Deko w bugi, samo co 2 kill byłem na bugu ale na hs.

I jeszcze nie oddałeś mu killa, takto by wygrał. Grasz nie Fair. I nie umiesz przegrywać ..

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

No natan co do tanków to cioty tak robia. Jesli sa gry na serio z nagrywaniem to sie oddaje. Ty sam np bugowales skrzynke, lecz według mnie bugi są po to żeby z nich korzystac. Sam wiecznie biegasz za blache (:

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Skiba Tylko Raz Ale Jak Ktoś Buguje To Ja Nie Oddam Tanka Kurwa jak było widać troche łba to kur*a to są juz bugi

tak denerwuje sie szybko jak przegrałem z pientaszkem z statami 12-15 i sie bał o rewa że przegra (na początku spadki fpsów przez Skype Minecrafta Włonczonego Path Of Exile i od 10 killa wyłonczyłem

i miałem dużo fail switchy

7zfd9i2e2l0k.png

Opublikowano

Tylko ze ty sam bugujesz... A że nie umiesz dobrze robic to placzesz :D

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Skiba Tylko Raz Ale Jak Ktoś Buguje To Ja Nie Oddam Tanka Kurwa jak było widać troche łba to kur*a to są juz bugi

tak denerwuje sie szybko jak przegrałem z pientaszkem z statami 12-15 i sie bał o rewa że przegra (na początku spadki fpsów przez Skype Minecrafta Włonczonego Path Of Exile i od 10 killa wyłonczyłem

i miałem dużo fail switchy

Sory, ale nawet gdybyś miał 10 GB ramu nie odpali Ci się tyle gier ;)

Opublikowano

Czy ten temat nie powinien być zamknięty ? Nie dość że spam to jeszcze nie ma się o co kłócić. Jak chcecie zagrać w miarę fair to grajcie oma esl-a, bo sd się już chyba nie da.. A kampa to też taktyka, tak swoją droga.

76561198090890807.png

Opublikowano

Czy ten temat nie powinien być zamknięty ? Nie dość że spam to jeszcze nie ma się o co kłócić. Jak chcecie zagrać w miarę fair to grajcie oma esl-a, bo sd się już chyba nie da.. A kampa to też taktyka, tak swoją droga.

Jaki spam tu masz :O ? Każdy wyraża swoją opinię.

Mogłeś edit inny dać :D

@offtop Deko dz za grę

Nie ma sprawy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...