Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem Divine world

kuligaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Problem i Pytanie

dlaczego jak mam 3 czlonkow w grupie nie moge wejsc do wiezy wygnacow a 1x czlonek jest off ponieawz mam go na szamanie na ktorym bufuje sie i niemam jak go ustawic tak zeby byl i potem laognac na buffa ;/

Moje 2 pytanie Skad brac marmurki bo w npc patrze przeciagnij na mnie marmur nie wiem o co chodzi z tym ?

Moje 3 pytanie jak ogarnac tam mapke Tak zwana Pole od 180 chyba to jest ja mam 250 dostalem w spadku i nie wiem jak zarobic bo eq mam bardzo szzajskie tylko 1x epik lodowy i chcialbym eq cale lodowe zrobic a niemam pojecia jak zrobic bo nie mam mozwliosci i jestem woj mental ktorym ciezko sie metki klepie i mam bodziaka ale tez ciezko sie expi ;/ Pomocy wynagradzam +++

Opublikowano

Witam

1. Muszą być x3 osoby w Pt i zalogowane

2.Kupujesz marmur i przeciągasz go na mpc i wtedy wybierasz jaki chcesz mieć ( pająk , sługa itp)

3.Drop na WW od 130 Lv .

denzel.png

• 2 lata później...
Opublikowano

z tym ze teraz te marmury wlasnie sa zbugowane i po przeciagnieciu i wybraniu na dana forme (dziki pies,mlody.p,dziki sluga) zostaja tylko 2 czarne paski z dolu i z gory ekranu i zeby ich sie pozbyc to trzeba na niego kliknac i kliknac anuluj. Co sprawia ze nie daje nam to danej polmiofri. Wczesniej bylo okey i nie bylo tego bugu ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...