Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Darmowe NXy

MrAwruk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jakie są aktualne sposoby na darmowe NX? Jeśli chodzi o reklamy 'na komórki' to prosiłbym o jakieś rady, na czym je robić(starter, przeglądarka itd) i instrukcje jak je robić żeby przyszły. :)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o reklamy SMS , to radził bym Ci abyś kupił jakiś starter zostawił ok.29 groszy i wysyłał sms'y po dniu wyłączać reklame za pomocą STOP (TREŚĆ) na NR. Ja tak bynajmniej robiłem , możesz jeszcze z Twojego normalnego numeru wysyłać i wyłączać po 2/3min ,ale istnieje ryzyko ściągnięcia 5/7 zł za reklame więc polecam ten 1 "sposób".

nozxhu.png

Opublikowano

Okej. Mam starter z jakiej promocji Playa - mini max. Taki starter się nadaje? (bez doładowywania konta) a co do reklam jeszcze, to najlepiej chyba je robić po kolei i szukać szczęścia przy których dojdą nxy? :D

Opublikowano

jbc.

http://www.mpcforum.pl/topic/745466-tut-darmowe-zarabiane-nexon-cash/

Okej. Mam starter z jakiej promocji Playa - mini max. Taki starter się nadaje? (bez doładowywania konta) a co do reklam jeszcze, to najlepiej chyba je robić po kolei i szukać szczęścia przy których dojdą nxy? :D

Kup zwykły starter za 5 zł z t-mobile. I rób reklamy wszystkie reklamy po kolei, za małą stawkę i za dużą :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Okej dzięki, a jeszcze jedno, żeby nie zakładać nowego tematu. Ten event z napisaniem na lobby 'ich liebe warrock' działa jednorazowo? Czy np. raz dziennie można dostawać random boxa?;d

Opublikowano

Restartuje się co 24h po północy. Oczywiście szansa na dostanie tego random boxa jest taka, że prawie nikomu nie działa >.>

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

a ja właśnie pierwszy raz wczoraj to napisałem i dostałem random boxa, a dziś już dupa ^^ spróbuje po północy jeszcze. A co do tematu to w sumie już można zamknąć bo to co chciałem to się dowiedziałem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...