Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2bob ban

dejwiddif

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 9 sierpnia odstałem pierwszego bana ma bota.Moje boty chodza po m1 i bija metiny.Gram juz tak z 2 miesiace i nigdy nie dostalem bana az do wczoraj.Wczoraj zrobilem nowe boty .Ustawilem je na noc.O godzinie 7 rano dostalem znowu bana na 5 postaci. O 13 chciałem zrobic eq na dropki. Więc odpalilem shopa na m2 bobie i zaczełem ulepszać.Gdzy bieglem do dozorcy , nagle mnie wylogowalo.Chcialem sie zalogowac ale dostalem znowu bana. Szukam porady , jak zablokowac hs.Wiem ze m2bob ma swoją blokade hs ale chyba nie działa na 100% poprawnie.Bo gm nie jest tak spostrzegawczy zeby odrazu banować. Mialem dużą szybkość na shopie , ale inni gracze tego nie widza.Co radzicie aby zminimalizować szanse na bana .(boje się o moją główną postać, nigdy nie handluje z nia postaciami do dropu)

Opublikowano

Witam. 9 sierpnia odstałem pierwszego bana ma bota.Moje boty chodza po m1 i bija metiny.Gram juz tak z 2 miesiace i nigdy nie dostalem bana az do wczoraj.Wczoraj zrobilem nowe boty .Ustawilem je na noc.O godzinie 7 rano dostalem znowu bana na 5 postaci. O 13 chciałem zrobic eq na dropki. Więc odpalilem shopa na m2 bobie i zaczełem ulepszać.Gdzy bieglem do dozorcy , nagle mnie wylogowalo.Chcialem sie zalogowac ale dostalem znowu bana. Szukam porady , jak zablokowac hs.Wiem ze m2bob ma swoją blokade hs ale chyba nie działa na 100% poprawnie.Bo gm nie jest tak spostrzegawczy zeby odrazu banować. Mialem dużą szybkość na shopie , ale inni gracze tego nie widza.Co radzicie aby zminimalizować szanse na bana .(boje się o moją główną postać, nigdy nie handluje z nia postaciami do dropu)

Nie ma czegoś takiego ja blokowanie hs'a . Nawet sam kamermod czegoś takiego nie posiada. Co do twoich banów to nie robi tego GM tylko system , który ułatwia im prace. Może poprostu zmień ustawienia bota żeby nie dawał się tak we znaki i hs tego nie wykrywał .

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Hmm też mam ten problem .. boje się o swoją głowną postać, ale chyba znalazlem na to spób... :) Więc mój sposób wygląda nastepująco:

1.Instalujemy zupełnie nowego metina obok.

2. Wgrywamy potrzebne hacki.

3. NIE LOGUJEMY SIĘ NA TEGO "HACKOWANEGO METINA" GŁÓWNĄ POSTACIĄ.

4. Na standardowym metinie po prostu gramy sobie główną postacią.

5. Na dodatkowym metinie bocimy tyle ile nam uciągnie komputer.

NIE JESTEM PEWIEN CZY TO ZADZIAŁA, ale mam nadzieje zmniejszy szanse na zablokowanie głównej postaci.

Chciałbym również dodać iż polecam zmienić główną postać na zupełnie inny e-mail. To też jest bardzo ważne :)

Miłego bocenia chłopaki !

Opublikowano

Pierwszy raz HS daje blokady systemowe za hacki na 30 dni dopiero drugi raz jest perm, więc ktoś Cię musiał podkablować...

Czyli jak zostało mi zablokowane konto pierwszy raz to za 30 dni system je odblokuje tak ?

Opublikowano

Jeśli biegasz na SH to ustawiaj max na 255 speeda, inaczej cofa i inni widzą jak biegniesz, znikasz i pojawiasz się dalej. Co do blokady HS to nie ma, możliwe, że PL wprowadził nowe zabezpieczenia z patcherem.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

A ja boce na 68 i jakos bana nie mam czyli ?:D

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...