Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

TheAutnoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all, mam nietypowy problem, a mianowicie podczas nagrywania mam bardzo scinki.

CPU: AMD FX-8320 3.5 @3.7Ghz
GPU: AMD Radeon HD 7770GHz Edition 1GB
Windows 7 64 Ultimat.

Nagrywałem Frapsem, bandikiem itd, mam daje lagi...

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Może masz zapchany komputer?Najczęściej jego czyszczenie(jednostka centralna) jak i dyski systemowe i te z grą pomaga. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@TheQuark, na komputerze są tylko program potrzebne.

@Snajper678, mój procesor jest potężny mam osiem rdzeni po 3.7GHz !!!!, 8GB Ram.

Opublikowano

@TheQuark, na komputerze są tylko program potrzebne.

@Snajper678, mój procesor jest potężny mam osiem rdzeni po 3.7GHz !!!!, 8GB Ram.

A może po prostu masz zakurzony procesor(etc.) przez co PC trochę zamula? ;)

Opublikowano

Jeśl używasz Frapsa to może się zdziwisz, ale lagi to normalna rzecz nawet przy takim sprzęcie jak Twój. :) Gdybyś mi powiedział jak masz ustawioną koligację w procesie GTA to spróbuję Ci pomóc. :) Możesz to sprawdzić np. klikając podczas gry Ctrl+Shift+Esc następnie klikasz w zakładce aplikacje prawym przycieskiem myszy na GTA i "przechodzisz do precesu", tam znów prawym przyciskiem myszy na proces GTA i wybierasz "Ustaw koligację...". Napisz które CPU są zaznaczone, a ile jest wolnych. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...