Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Wywala po wybraniu postaci na plikach Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Mam pewien problem, bo zrobiłem sobie serwer na plikach Taki_niesmialy i wgrałem SF by Terenzo. Daje koledze klienta, hamachi, wszystko, porty ON, zapora OFF, klient od pl`a,b o Terenzo tego wymaga i jak kolega chce wejść, robi postać, loguje i go wywala do logowania. Jest on członkiem w sieci. Co jest? ;)

gx4c.jpg

Opublikowano

A mapa nie jest zbugowana? Sprawdź czy wszystkie mapy CI działają, innej możliwości nie ma tylko bug mapy.
Albo w sumie logowanie, ale to i tak by nie zrobił postaci nawet.

Opublikowano

A mapa nie jest zbugowana? Sprawdź czy wszystkie mapy CI działają, innej możliwości nie ma tylko bug mapy.

Albo w sumie logowanie, ale to i tak by nie zrobił postaci nawet.

A jak sprawdzić te mapy czy działają? Ja mogę wbić jak coś.

gx4c.jpg

Opublikowano

Indexy map w plikach muszą być w 'Configach' channeli...
Może Ci jakiś port coś blokuje?

Np: Skype czy jakis inny komunikator?

Opublikowano

Indexy map w plikach muszą być w 'Configach' channeli...

Może Ci jakiś port coś blokuje?

Np: Skype czy jakis inny komunikator?

Włączyłem portmapa na nowo i żaden nie zaświecił się na czerwono więc chyab wszystko ok, ale mam włączony skype.

gx4c.jpg

Opublikowano

Hmm.. No nie wiem...
Coś musi być nie tak z portmapem ... Może jakiegoś nie odblokowałes , a powinieneś?
Nie wiem na prawdę.;x

W gre wchodzą dwie rzeczy : 1 zbugowana mapa - Ale wtedy i Ty byś na nią nie wszedł.
2.: Pormap i zablokowane porty...

Innej możliwości nie ma , chyba że coś przeoczyłem.

Opublikowano

Hmm.. No nie wiem...

Coś musi być nie tak z portmapem ... Może jakiegoś nie odblokowałes , a powinieneś?

Nie wiem na prawdę.;x

W gre wchodzą dwie rzeczy : 1 zbugowana mapa - Ale wtedy i Ty byś na nią nie wszedł.

2.: Pormap i zablokowane porty...

Innej możliwości nie ma , chyba że coś przeoczyłem.

Portmap wszystko ma odblokowane, mapy są dobre.. ;)

gx4c.jpg

Opublikowano

Spróbuj stworzyć postać mu w navicat na takich samych kordach jak ty jesteś i mapie.

A to nie wina po prostu lienta lub coś?

gx4c.jpg

Opublikowano

Kolega pobrał wszystkie party do klienta oraz lancher na hamachi ?

[ z publikacji plików terenza ]

Pisze przecież, że mu wszystko zgrałem całego lienta gry.. Nie umeisz czytać? Nie bierz się za coś jak nie ogarniasz. ;)

gx4c.jpg

Opublikowano

A ktoś jeszcze może to sprawdzić? Czy nikt nie ma Clienta?
Bo dobrze by było gdyby sprawdził... Ktoś inny... Coś się mogło po prostu usunąć u niego jak mu dałeś - Antyvirus ;p
NIech ktoś ze znajomych to sprawdzi.

Opublikowano

A ktoś jeszcze może to sprawdzić? Czy nikt nie ma Clienta?

Bo dobrze by było gdyby sprawdził... Ktoś inny... Coś się mogło po prostu usunąć u niego jak mu dałeś - Antyvirus ;p

NIech ktoś ze znajomych to sprawdzi.

Dwaj znajomi grają i mają to samo. Zobaczyłem, że Terenzo dodał jakieś nowe launchery.. Co to jesT? te fixy/

gx4c.jpg

Opublikowano

Fix - Naprawienie błędu, czyli bierzesz jakiś błąd i go naprawiasz wg instrukcji którą on Ci tam daje, wszystkich na raz nie dasz rady wrzucić, możesz po kolei robić.

Opublikowano

Fix - Naprawienie błędu, czyli bierzesz jakiś błąd i go naprawiasz wg instrukcji którą on Ci tam daje, wszystkich na raz nie dasz rady wrzucić, możesz po kolei robić.

Już wrzuciłem. Wiem co to fix, instrukcji nie ma . ;)

PO WGRANIU FIXÓW TO NAWET MNIE WYWALA PRZY LOGOWANIU.

gx4c.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Pasjonat
Opublikowano

Po pierwsze , ściągnij fixa z tematu z plikami terenzo nie chodzi mi o clienta całego tylko tą paczkę metin2fix i wypakowane rooty również , następnie rozpakuj swoje rooty i zrób kopiuj + wklej z rootów które pobrałeś do twoich rootów i następnie wklej zawartość metin2fix do rootów jeśli to nie zadziała to niech kolega spróbuje wyłaczyć zapore ;)

17172903471186348024.jpg

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

mam ten sam problem port 11002 jest blokowany u kolegi chociaż ja mam na zielono wszystkie odblokowane i wyrzuca do ookna logowania nadal brak rozwiązania ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...