Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] LoLPlus+

WentyLxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem ostatnio fajny program do lola.
Dzięki niemu widzimy na mapie czasy respawnów w jungli na minimapie:

f01.jpg

Widzimy wardy przeciwników (grzyby teemo też), jednak tylko gdy my lub ktoś z drużyny widział jak przeciwnicy je postawili

Możemy z łatwością sksuć barona/dragona - smite automatycznie się włącza gdy baron/dragon ma dokladnie tyle hp ile smite zabiera ;)
widzimy też kółko wkolo postaci czyli zasięg smite (zeby przez sciane podpierdalać) (możemy je wyłączyć w menu naciskając shift)

Program pokazuje też "perfect" miejsca na wardy (niebieskie) oraz miejsca gdzie można postawić warda przez ściane (zielone) wygląda to tak:

f02.jpg

Używam od kilku dni i nie dostałem bana, myślę że to nie wykrywalne

Download:

http://www.lol-plus.com/

Jak odpalić ?
Nie ważne czy najpierw włączymy bota czy lola, "injectuje" się on dopiero podczas ekranu ładowania do gry, podczas gry też chyba można go włączyć (nie próbowałem)

Opublikowano

Sprawdzałem ten program ale zrezygnowałem z niego jak kassadin z mojego teamu z r sksował barona:D

Wolę sam wyliczyć i sam smitować niż zostawiać to skryptom. Z resztą już i tak przyzwyczaiłem się do zwykłej jungli, z tym programem za dużo się zwraca uwagi na inne nieistotne rzeczy. Chociaż jedna opcja jest genialna (pokazywanie wardów).

League of Legends

Opublikowano

Fajne, fajne. Dokładnie takie same skrypty są w bol'u. Nie wykorzystam ale no fajny programik.

TristanaSygnatura.png

Opublikowano

Program twórców BoL'a - niewykrywalny. Zawsze 2 wolne miejsca na skrypty.

Nie prawda z tymi slotami. Skrypty "Perfect Ward", "Auto smite" oraz "Jungle timers" są wbudowane w BoLa i dostępne w zakładce "BoL Mods", limit jest tylko w zakładce "Custom Scripts" ;)

Opublikowano

Szkoda że opcja "Auto-smite" jest dla vipów. Program działa, daję lajka za poradnik :D

@edit

Jednak da się używać nie będąc vipem.

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Nie prawda z tymi slotami. Skrypty "Perfect Ward", "Auto smite" oraz "Jungle timers" są wbudowane w BoLa i dostępne w zakładce "BoL Mods", limit jest tylko w zakładce "Custom Scripts" ;)

Zapomniałem :P

Szkoda że opcja "Auto-smite" jest dla vipów. Program działa, daję lajka za poradnik :D

Tak jak napisał Adolf, to masz już w BoL'u (nie potrzebujesz VIP'a).

Opublikowano

Wywala mi bug splata;/ O co chodzi?

Aktualizacja lola była pewnie. Ja miałem dziwną sytuacje że gdy przeciwnik mnie hitnął z basica to wyjebywało mi lola i myslalem ze jakies hacki mają XDD ale po kilku godzinach juz byla aktualizacja lolplusa

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moze i dobre, ale po tygodniu uzytkowania, wyskakiwaly mi reklamy podczas gry, zrobilem skan kompa, keylogger =) takze wydupcac z takim gownem

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...