Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[YPvP] ** Enchanty Na Tabliczkach ** ** Diax Eq Z Emerald Blokow ** ZAPRASZAM!

_Lupo101_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ipserwera.png
strzalka.gifAdres IP: s52.mineserv.eu:10866
spec.png
strzalka.gifNazwa Serwera: YPvP
strzalka.gifWersja: 1.6.2
strzalka.gifTyp Serwera: Hosting
strzalka.gifWhiteList: Wyłączone
strzalka.gifTryb Gry: PvP
strzalka.gifIlosc Slotow: 20
strzalka.gifZwierzeta: Wyłączone
strzalka.gifPotwory: Wyłączone
strzalka.gifPVP: Włączone
pluginy.png
Dobrze dobrane pod serwer pvp (19)
admin.png
Wlasciciel: Hokeista

Technik: Lupo101

opis.png
Serwer ogarniety, mila administracja, duza mapa, enchanty na tabliczkach, Diamentowe Eq Robi sie z blokow szmaragdu. A 1 szmaragd dostajemy za zabicie.
s52.mineserv.eu:10866 Zapraszam

[

Opublikowano

Jesli szukasz porządnej sieci do tego wspaniałego serwera to odezwij się na pw :) Sieć jest ogarnięta.

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Opublikowano

Serwer lipny , straszne lagi , potki nie dzialaja , ludzie sie tepaja , kolo bez zbroji leje po 9 serduszek ( Kamiennym mieczem ) ciagle cos mnie podpalalo . I jeszcze geniusz HeadAdmin nie usunol nazwy swiata na chacie ...

I jeszcze mapa to zwykly gotowiec lekko przerobiony TNT

Opublikowano

Serwer lipny , straszne lagi , potki nie dzialaja , ludzie sie tepaja , kolo bez zbroji leje po 9 serduszek ( Kamiennym mieczem ) ciagle cos mnie podpalalo . I jeszcze geniusz HeadAdmin nie usunol nazwy swiata na chacie ...

no i jak na kazdym temacie wejdzie 9-letnie dziecko , ktoremu sie nic nie podoba i zabija go 2 razy i juz mapa jest hu**** , sam jestes hu**** , jak masz zamiar dłuzyc ten temat to zapraszam na skype :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...