Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak wgrac skina na wersje 1.6.2

Bojek96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie jak wgrać skina na wersje 1.6.2 non premium pomóżcie bo ja zielony jestem

DWA KLUBY PIERWSZEJ RANGI

WIDZEW I RUCH

Opublikowano

1. Minecrack - Widzą go TYLKO Ci który też go mają zainstalowanego. 2. podmiana steve.png - widzisz go tylko ty, ale Ci co nie mają skina również mają ten skin który Ty wgrałeś

Opublikowano

Nie da się. Musisz kupić premium. Można (chyba) wgrać skina do minecraft.jar, ale wtedy każdy kto nie ma skina będzie wyglądał jak Ty.

PS. minecraft.jar\assets\minecraft\textures\entity i tam jest plik steve.png podmieniasz go własnym skinem i volia będziesz miał innego skina, ale jak wyżej, każdy inny bez skina też będzie wyglądał jak ty.

Opublikowano

Chlopy ja chce widzieć skina tylko na single na multi nie gram wiec ogar

DWA KLUBY PIERWSZEJ RANGI

WIDZEW I RUCH

Opublikowano

Chlopy ja chce widzieć skina tylko na single na multi nie gram wiec ogar

Może Ty się 'ogarnij' w tym temacie padły już dwa rozwiązania Twojego problemu.

PS. minecraft.jar\assets\minecraft\textures\entity i tam jest plik steve.png podmieniasz go własnym skinem i volia będziesz miał innego skina

Do otwarcie minecraft.jar najlepiej użyj WinRara.

Opublikowano

W żaden sposób nie masz możliwości na wgranie skina.

Możesz na Mineshafterze lub na innych modyfikacjach, lecz widzą to tylko posiadacze.

Nie ma co kombinować, zostaje tylko zakup konta Premium.

Opublikowano

Ale on chyba pisze że nie musi grać na żadnym multi wystarczy mu skin na singlu. Podmień steve.png i tyle :)

hbn5.png

Opublikowano

Masz pare opcji do wyboru :ninja: :

- MineCrack [ Widzisz skin tylko osoby , która również go posiada ]

- Mineshafter [ To samo co z MineCrack'iem ]

- Podmien Char.png / Steve.png [ Troche czasu nie mam już NoN-Premium więc dokładnie nie pamiętam :P ]

- Kup premium [ Najlepiej ze strony minecraft.net , POLECAM NIE KUPYWAĆ KONTA NA ALLEGRO ! ]

- McSkinSearch [ Strona na której są publikowane skiny graczy razem z nickiem , wystarczy przepisać nick , LINK -- > http://mcskinsearch.com/ ]

- Zyczu [ '' Nowy , lepszy Minecraft ,, z keyloggerem o.O http://minecraft.zyczu.pl/ ]

- Graj bez skina

Którą opcje wybrałeś ? B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...