Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tablet Manta Powertab MID08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, miałem tablet w ręku, włączyłem go, potem się wyłączył bo poszedłem do kuchni i znowu go chciałem włączyć, ale to

1549930.jpeg

co jest na czerwono włożyło się do środka(włącznik) i wgl. teraz tabletu nie da się włączyć, oczywiście mam swój nowszy, ale brat chce żebym naprawił. Nie wiem czy obudowy może nie otworzyć, ona wgl. nie jest przykręcona tylko wsadzona. Ale też nie chce go bardziej zepsuć jak otworze obudowę jak to naprawić ???

Proszę o Pomoc !!!

Opublikowano

Tablet masz na gwarancji ?

Jeśli tak spróbuj zadzwonić do infolinii technicznej.Na stronie MANTA w pomocy technicznej pisze że zgłoszenia są przyjmowane telefonicznie bądź emailem i w ciągu 24 godzin Ci odpowiedzą , nie wiem jak to działa dokładnie bo nie mam urządzenia tej firmy.Za to mam GOCLEVER tab 104.2 i jak coś było nie tak z nim i miałem gwarancje to dzwoniłem na infolinie techniczną , powiedziano mi że mam go wysłać na reklamacje i tak zrobiłem wgrali łatkę i było w porządku.Jeśli nie masz gwarancji to MANTA prowadzi serwis pogwarancyjny który naprawia urządzenia po gwarancji/zepsute z winy klienta.

Więc tak ;

Jeśli masz gwarancję poczytaj tą stronę i potem zadzwoń lub napisz email.

Jeśli nie masz gwarancji poczytaj tą stronę i zadzwoń na ten numer i dowiedz się czy to ci naprawią.

Możesz też spróbować sam jakoś to naprawić ale to twój wybór.

Opublikowano

O ile ci się uda otworzyć obudowę, bo bardzo często krawędzie są potraktowane klejem i zamocowane na zatrzaski. A spotkałem się nawet z takim gdzie obie części obudowy były ze sobą zestalone (stopione). Jeśli jednak uda ci się np. płaskim śrubokrętem podważyć i otworzyć obudowę to raczej z włożeniem włącznika na miejsce nie powinieneś mieć problemu. Jeśli nie spadnie ci na podłogę i nie urwiesz żadnego przewodu podczas otwierania to nic nie powinno się stać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...