Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Robic?

LubieNagrywaC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Dzisiaj mam problem z którym sie podziele i myślę że kotś mi pomorze a więc chodzi konkretnie o Gre Cs 1.6 gdy zainstalowalem normalnie weszlem w gre byla mala rodzielczosc wiec chcialem powiekszyc wziałem mojo standardowa 1600:900 i problem ktwi ze napis wyjdz opcje so na samym dole i nie moge ich wcisnąc ponieważ ich nie widze tylko jak nadjade na cs to slysze przechodzenie punktów wyjdz opcje itd. Jeżeli ktos wie o co chodzi a chce ss zobaczyc prosze pisac a ss wstawie :D z góry dziekuje i mam nadzieje ze sie ktos z tym problemem upora . A może wszystkie pliki cs 1.6 wyszyscic programem ccleaner i zainstalowac od nowa czy jak?

Opublikowano

A spróbuj mniejszą rozdzielczość, może te stare gry mają problemy z dopasowaniem rozdziałki ;d

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

A spróbuj mniejszą rozdzielczość, może te stare gry mają problemy z dopasowaniem rozdziałki ;d

Ja Postanowiłem sie nad tym zapszeproszeniem gównem nie męczyć nie to ze wgl nic sie nie pojawia tylko konsole widac i jak mam niby zmienic rozdzielczosc jezeli niemoge chyba ze jest jakis config w folderze ale sam nie wiem xD

Opublikowano

2.2 Dla posiadaczy NON-STEAM

• 2.2.1. Klikamy PPM na ikonkę Counter-Strike na pulpicie a z menu kontekstowego wybieramy Właściwości

• 2.2.2. Przechodzimy do zakładki Element Docelowy

• 2.2.3. W komórce ze ścieżką do hl.exe robimy spację po tejże ścieżce i tam wpisujemy nasze parametry

• 2.2.4. WAŻNE - Parametry Startowe będą działać tylko i wyłącznie wtedy, gdy odpalimy grę z tego skrótu!
Spróbuj dodać następujące parametry: -width 640 -hight 480Jak nie umiesz sam dodać, podaj nam tą linię ;-)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

&nbsp;

Spróbuj dodać następujące parametry: -width 640 -hight 480Jak nie umiesz sam dodać, podaj nam tą linię ;-)

&nbsp; Nie potrafie nic podawać i nie wiem o tym nic i wgl jaka linie xD?

wytłumacz jak możesz xD:D

Może zrobie formata i bedzie wszystko okey?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...