Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic do tej stronyy bota?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam strone www.likeplus.eu do ktorej chce zrobic bota do klikania w lubie to . Strona ta polega na wymienie fanow czyli zbieram pkt za klikanie np lubie to i wymieniam je na kliki swojego fanpaga . Kombinowalem z ie.au3 ale kazdy button ma inne id , po nazwie nie bo jak jets polubiany fanpage to trzeba kliknac pomin lecz nazwa buttona w polubianym i nie polubianym jest taka sama ;/ W winhttp tez kombinowalem ale za kazdym razem wysyla co innego do serwisu ;/........ Macie jakies pomysly co do tego??

Opublikowano

po nazwie nie bo jak jets polubiany fanpage to trzeba kliknac pomin lecz nazwa buttona w polubianym i nie polubianym jest taka sama

Coś mi lata głowie że jeśli tak jest to się różnią indexem?

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

skoro to i to nie działa to ja bym proponował image search ale może być problem z przewijaniem strony itd.

Robilem w imagesearch ale jak wiadomo procek po 50-60% .... Strona tez wtedy strasznie sie laduje ;/

@up zaraz sprawdze :)

@Edit

Myslalem ze bede wiedzial jak sprawdzic :D Grrr jakas wskazowka jak sprawdzic??

Opublikowano

Podaj kod zródłowy strony to coś pokombinuje. Jeśli id/name jest takie same mozesz sprobowac _IELinkClickByText

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...