Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer sie pali ?

PrzyjdzAzazelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Dzisiaj rano musialem odlaczyc komputer razem z monitorem i przeniesc go do drugiego pokoju, zrobilem to ostroznie nic sie nie stalo, ale jak podlaczalem ponownie sprzet to po chwili zaczelo smierdziec tak jakby sie cos spalilo, ale komputer chodzil dalej. I tylko smierdzi z tylu komputera na samej gorze, tam gdzie jest przycisk z - i takim kolkiem a obok jest wejscie na kabel ktory laczy komputer z gniazdkiem do pradu.. Nie dokladnie to opisalem, bo to ciezko :-\ Wiecie co moglo sie stac ?

Opublikowano

Wygląda mi to na zasilacz, podaj dokładną nazwę i sprawdź czy nie ma go na czarnej liście, jeżeli go tam znajdziesz to na twoim miejscu nie odpalałbym kompa, dopóki nie wymienisz zasilacza na jakiś markowy.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Gdzie znajduje sie zasilacz ? Mam listwe, z tylu komputera na gorze jest napisane

230Vac Only

Otwierasz bok komputera i na górze będzie taka mała skrzynka z której wychodzi dużo kabli i to jest zasilacz. Tylko napisz dokładnie NAZWĘ i moc albo zrób zdjęcie.

Opublikowano

100zł w górę. Otworzyć mozesz jesli nie ma plomb. Jesli masz gwarancje wyslij na gwarancje.

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Jak jest na gwarancji to lepiej w nim nie grzebać, tylko dać do serwisu, bo zdjęcie plomb może sie okazać kosztownym pomysłem + brak gwarancji ;d

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Jak jest na gwarancji to lepiej w nim nie grzebać, tylko dać do serwisu, bo zdjęcie plomb może sie okazać kosztownym pomysłem + brak gwarancji ;d

Serwis nic nie zrobi bo przecież wszystko działa. A jakiś zwykły miejscowy serwis też do otwarcia będzie musiał zdjąć plombę.

Opublikowano

No tak, tylko jak się już spali to powiedzą, że źle użytkował, a tak to może powiedzieć, że śmierdzi spalenizną czy coś i żeby chociaż sprawdzili.

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Może po prostu jak przenosiłeś to kurz w środku się przemieścił i się od czegoś podpalił i śmierdzi? To jest komp typu Fenix, czy jakiś z Komputronika?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mali Chińczycy które przeliczają bity w środku napalili w piecu bo im zimno było. A tak na serio to daj na gwarancję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...