Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przeróbka i aktualizacja = ?

Vertoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć, mam jedno pytanie - miałem przerobionego xboxa, w listopadzie działały mi piraty itd. ale gdy zakupiłem grę WWE '12 to potrzebna była aktualizacja (nie miałem dostępu do internetu a i tak sie zainstalowala), teraz chcialem sobie pograc w gre piracką i mi nie wchodzi - czy to może oznaczać, że konsola ,,utraciła" przeróbkę? Pytam, bo chciałem pyknąć sobie przez internet w coś ale nie chce otrzymać bana.

Opublikowano

Po pierwsze zapodaj więcej informacji o konsoli slim/fat i data produkcji konsoli ?

Po drugie sam przerabiałeś czy ktoś ci przerabiał ?

Sprawa jest taka że aktualnie najnowszą przeróbką jest LT 3.0 ale też możesz mieć wgrane starsze np LT 1.1 albo 2.0 a to także zależy jaki napęd masz. Jeżeli chcesz zrobić aktualizację to lepiej poczekać jak ktoś sprawdzi i potwierdzi że nie usuwa przeróbki to wtedy można śmiało instalować a informację o tym można znaleźć na Google. Co do najnowszej przeróbki czyli LT 3.0 to śmiało można instalować wszystkie aktualizacje bowiem żadna nie kasuje przeróbki.

Opublikowano

Mi chodzi o to, że w listopadzie zrobilem aktualizacje i teraz sie skaplem ze nie dzialają mi piraty, więc pytam, czy to moze oznaczać, że usunęla mi sie przerobka :P

Kupilem przerobionego. Konsola to xbox 360 fat.

Opublikowano

No to właśnie napisałem jak z tymi przeróbkami jest tak na "przyszłość". Jeźeli po aktualizacji ci nie działają te piraty to pewnie masz po przeróbce :( ale napisz datę konsoli xboxa jest z tyłu konsoli (http://www.gamekyo.com/images_1/a4a4a3814076698f4862116f299da99c20081011072739.jpg) bo być może będziesz mógł sam przerobić bo niektóre faty łatwo przrobić w domowym zaciszu wtedy tylko bym cię nakierował na poradnik i jazda :) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...