Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiana Przegladarki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mozille, ale ona coś mi przymula.Pobrałem google chrome, i ona mi ładnie chodzi, lecz nie wiem jak dać zakładki... Tzn wiem że CTRL + SHIFT +B no i mam, ale da się jakoś tam ustawić żeby one był na widoku? Tak jak jest w moziili?

Opublikowano (edytowane)

Dajesz tą gwiazdkę i ci się pojawi albo w Inne zakładki albo na pasku. Jak się pojawi w innych to przeciągasz. A z nero11 się nie zgadzam, mam chrome 4.0 dev z wtyczką do maila, ściągania z youtube i vertical tabs + najlepszy program wg. mnie do blowowania reklam AdMuncher i śmiga lepiej od tego zamulacza firefoxa, do tego robią ładniejsze skórki wg. mnie do chrome ^^.

Edit; A w menadrzeże zakładek klikasz na tą twoją zakładkę dajesz wytnij lub kopiuj klikasz na pasek zadań i tam wklejasz.

Edit: Oczywiście musisz też wcisnąć ctrl+b żeby się pojawił ten pasek.

Edytowane przez pawelek95r
Opublikowano

Zamulacza firefoxa..., jeżeli masz syf na kompie i avasta to się nie dziwę, że Ci zamula. U mnie lisek wczytuje strony w 0.8 s. a chrome 3 s. W dodatku zżera mniej ramu. Chrome pochwalić się może co najwyżej wyglądem.

90921442.png
Opublikowano

Zamulacza firefoxa..., jeżeli masz syf na kompie i avasta to się nie dziwę, że Ci zamula. U mnie lisek wczytuje strony w 0.8 s. a chrome 3 s. W dodatku zżera mniej ramu. Chrome pochwalić się może co najwyżej wyglądem.

A u mnie dokładnie na odwrót, więc gtfo [;

Opublikowano

Jak ja swojego czasu używałem Chrome to zakładki się otwierało po prostu ctrl+t i i był taki sam paseczek zakładek jak w mozilli (no tylko, że troszke ładniej wyglądał dla oka milszy itp... )

Może w ustawieniach masz coś takiego, że możesz ustawić skrót?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.