Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nodus 1.6.2 instalacja

PoSiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

w tym poradniku pokażę Wam, jak zainstalować Nodus'a na wersję 1.6.2 :)

1. Pobranie Nodus'a

W tym temacie pobierzemy clienta:

http://www.mpcforum.pl/topic/935071-dl-nodus-162/

2. Instalacja

Wchodzimy w .minecraft > versions i tworzymy folder o nazwie "Nodus". (bez cudzysłowie)

Do folderu "Nodus" wypakowujemy pliki Nodus.jar i Nodus.json

Włączamy launcher i klikamy "Edit Profile", następnie w "Use version:" wybieramy "release Nodus".

Zapisujemy profil, włączamy grę i CHEATUJEMY. <3

surprise motherfucker

Opublikowano

Jest. Przecież link jest w pierwszym poście :P Sam mam nawet w launcherze tylko coś są problemy z kontami premium (oczywiście, że znalazłem w necie! Ale mimo poprawnego logowania w launcherze serwery wywalają Bad Login, a na domyślnym mc działa)

Opublikowano

Cheaterów się nie wspiera

MultiPlayerCheatsForum - MPCForum

A więc jak cheaterów nie wspieramy o.O

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siedzą na MultiPlayerCheats forum i piszą, że cheaterów się nie wspiera ;_;

Niestety nie spróbuję, już wole pomęczyć się z konfigurowaniem WeepCrafta i używać go niż bawić się w instalację nodusa który nie dość, że ma mniej opcji to jeszcze jest pobugowany z tego co czytam :D

Polecam WeepCraft :>

Opublikowano

Zamiast tego zabugowango, stworzonego przez fanow gowna sciagnijcie Rubixa pro cheat :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

@up

autor nodusa zaprzestał pisania tego cheata do wyższych wersji od 1.5.2 dlatego internauci zaczęli pisać własny cheat i jest on bardzo zbugowany.. nie ma się co dziwić ;/ autor miał wiele lat doświadczenia jak nie było prawie bugów a tu jest ile :D

Sam czytałem na ten temat na forum nodusa i developer pisał, że nie chce prowadzić tego projektu itp itd..

@topic

Tut niezbyt przydatny chociaż może się niektórym przydać, lecz nie na nodusie a na np weepcraft ;) pozdro dla autora

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

@adbuster

yy jak masz cos do takich ludzi to wyjdz z forum bo jak sama nazwa forum wskazuje to forum o cheatach na gry multiplayer -_-

1384891713-U294848.png

Robię strony WWW, fora i inne! Jak chcesz coś tego typu pisz na skype lub na pw (skype: bazyli1235)

Opublikowano

Jak zobaczyłem nazwę tematu to jebłem na ziemię xD

Ale jak wszedłem to zobaczyłem że to na prawdę sensowny temat. Miło że na forum są ludzie którzy na serio wiedzą co i jak ;-) +

Opublikowano

A teraz tak mam wspaniały pomysł niech wszyscy ci którzy chcą tylko nabić komentarz idą to robić gdzie indziej a wypowiadają się tylko ci którzy mają coś sensownego do napisania co wy na to?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam teraz problem, bo kiedys wszystko ładnie działało a teraz się cos spiepszylo. Gdy klikam use version to nie pokazuje tego na liscie. A każdy krok dobrze wypełniłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...