Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzanie MMR na serwerze EUW/NA.

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym mini-info-tucie pokażę Wam sposób na sprawdzenie Waszego ukrytego ELO, działa tylko na serwerach Koreańskim, Amerykańskim oraz Europa Zachodnia.

1. Wchodzimy na stronę

http://op.gg/mmr/

2. Wybieramy region.

3. Wpisujemy nasz nick.

4. Odczekujemy chwilę i otrzymujemy nasze MMR (nie jest to do końca dokładna informacja, lecz możemy się np. przyrównać do innych graczy.)

Przykładowo mamy Gold 5 i narzekamy że dostajemy mało punktów w lidze, sprawdzamy nasze MMR, następnie sprawdzamy MMR jakiegoś gracza z niższych dywizji i widzimy że nasze MMR jest bardzo małe.

Kolejny przykład, ostatnio ArQuel streamuje swój powrót do Challangera. Wygrał on około 4 gier pod rząd mając 99 punktów w Diamencie 1 i nie dostał serii do awansu gdyż jego MMR wynosiło 2,271 a ostatniego challangera ok 2,285.

Mam nadzieję że komuś się to przyda! Pozdrawiam.

Opublikowano

Wpisuje moj nick i mam to : Unregistered summoner in OP.GG. Check spell!

gram na EUNE

Dobra nie doczytałem ... nie da się na EUNE..

338fef45.png

100 - 200 - 300 - 400 - 500 Jeżeli Ci pomogłem liczę na LIKE :D

Opublikowano

Dopisz ze po przeniesieniu np nordic->west juz mmr nie wyswietli, przynajmniej u mnie a konto przeniesione dobrych pare miesiecy temu.

"Politycy wszędzie są tacy sami. Obiecują zbudować most nawet tam, gdzie nie ma rzeki."

Opublikowano

Przydatne, Leci Like. Pozdrowionka ;)

Jest wiele sposobów, np lolking i inne tego typu strony, nic wielkiego ten tut, ale dla newbie przydatne, żeby zobaczyli swoje 500 elo hehe .

Opublikowano

Przydatne, Leci Like. Pozdrowionka ;)

Jest wiele sposobów, np lolking i inne tego typu strony, nic wielkiego ten tut, ale dla newbie przydatne, żeby zobaczyli swoje 500 elo hehe .

Przecież na Lolkingu nie ma twojego ELO! Widać, że się nie znasz więc lepiej się nie wypowiadaj.

Co do tematu to nawet nie wiadomo czy ta strona jest prawdziwa. Może dobiera jakieś fałszywe liczby!. Ja bym się nie sugerował tą stroną.

Opublikowano

ROZUMIECIE TO, ŻE TYLKO RIOT MA DOSTĘP DO WASZEGO MMR A MOŻE NAWET I NIE ? STRONA TO 100 % FAKE, TO JEST COŚ JAK LOLKING, DAJE MNIEJ I WIĘCEJ NASZE MMR (na lolkingu jest lks ?) ALBO MOŻE NAWET I NIE ZBLIŻONE.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

ROZUMIECIE TO, ŻE TYLKO RIOT MA DOSTĘP DO WASZEGO MMR A MOŻE NAWET I NIE ? STRONA TO 100 % FAKE, TO JEST COŚ JAK LOLKING, DAJE MNIEJ I WIĘCEJ NASZE MMR (na lolkingu jest lks ?) ALBO MOŻE NAWET I NIE ZBLIŻONE.

To podaje przybliżone MMR na podstawie bodajże 2 sezonu. To samo lolteam.net

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...