Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bf 3 premium edition

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema jak kupie bf3 premium edition te wszytkie dodatki tam sa to jest za 120zl to bede mogl grac normalnie przez neta jak bym kupil samego bfa? Jak najszybciej odpisujcie jutro chce juz go kupic a jest to wazne. Max lajkow bedzie

tak w skrocie mowic chodzi mi o podstawke gry, bo jak mam kupic gre i maja byc same dodatki a mam dokupic podstawke to w dupe z tym premiumem, a i jak to kupie w media expert czy tam gdzies w sklepie to bede miec plyty czy key?

Opublikowano

Posłuchaj premium edition zawiera wszystkie dodatki + samą czystą gre bf3. I normalnie będziesz mógł grać przez neta. Jeżeli masz samego bf3 to kup samo premium ale gdy chcesz hurtem kupić wszystkie dodatki i samą grę kup premium edition bo wychodzi taniej. Grać będziesz mógł online przez neta a właśnie przez neta czyli w multiplayer będziesz miał te wszystkie dodatki czyli nowe bronie do odblokowania jak i nowe mapy, kamuflaże i inne zajebiste rzeczy. No i oczywiście kampania dla jednego gracza oraz tryb kooperacji. Czyli podsumowując premium - tylko dodatki. Premium edition - gra bf3 + wszystkie dodatki czyli cały oryginalny bf3 z dodatkami w jednym opakowaniu.

xsld.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...