Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Pytanie] Gdzie moge zgłosić moda ?

Steoffil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! ;)

Tak jak w temacie, nie wiem czy w dobrym dziale napisałem, ale poszukuje odpowiedzi na pytanie, czyli jak moge zgłosić jednego z moderatorów ? Tzn uważam że źle wypełnia swoje obowiązki, czy też działa na swoją rzecz a nie dla społeczności, z góry dzięki i pozdrawiam ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Musisz napisac do jednego z Global Moderatorów albo Leaderów danego działu ;)

Leader nic nie zrobi ;) Global + W ostateczności admin.

btw pisz do Antixa, on głównie opiekuje się modami i kidmodami.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

No dobrze, ale gdy ja napisałem negatywnie o twoim projekcie i podchodziło to w lekkim stopniu pod spam to anonymous to zauważył. a jak ktoś wyżej niż mój post zaspami to jakoś go nie wynagrodził ciekawe. Od tego masz moda, są to twoje obowiązki, jeżeli potrafisz mnie ukarać bo napisałem coś co mogło Ci sie nie spodobać a ktoś również zaspamił lecz w samych superlatywach to nie dostaw warna. Ciągle zbieram dowody screeny ss, mam ich trochę mam nadzieję że w przyszłości je wykorzystam ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

No dobrze, ale gdy ja napisałem negatywnie o twoim projekcie i podchodziło to w lekkim stopniu pod spam to anonymous to zauważył. a jak ktoś wyżej niż mój post zaspami to jakoś go nie wynagrodził ciekawe. Od tego masz moda, są to twoje obowiązki, jeżeli potrafisz mnie ukarać bo napisałem coś co mogło Ci sie nie spodobać a ktoś również zaspamił lecz w samych superlatywach to nie dostaw warna. Ciągle zbieram dowody screeny ss, mam ich trochę mam nadzieję że w przyszłości je wykorzystam ; )

Funkcja zgłoś jest od raportowania postów łamiących regulamin, przez ostatni tydzień byłem na urlopie. Ponadto oprócz mnie w dziale jest Anonymous i Adzikxd. Jak to mówisz "posty z negatywną opinią" zazwyczaj są takiej treści "nigdy nie wystartuje" i łamią one regulamin. Ah, i jeszcze mówisz o karaniu danego posta, zwykle moderator wchodzi do tematu przez raport, aby ukarać zgłoszonego posta i, gdy jest natłok pracy nie patrzy na resztę tematu ze 133 stronami.
Opublikowano

Dobrze dobrze rozumiem wakacje, pełny chillout tylko nie możliwością jest to że jak zaspamiłem negatywnie o jego projekcie dostałem warna a ktoś wyżej również zaspamił i mod przy natłoku pracy tego nie zauważył ; ) Mówisz że najczęściej wchodzicie na temat gdy jest raport okej, ale czemu Anony, akurat obserwował temat, czyli nie wszedł na rzekomy raport mojego posta, czyli nie miał AŻ takiego natłoku pracy, że nie zauważył że nie tylko ja napisałem coś off top ; )

1378146534-U712811.jpg

Opublikowano

Dobrze dobrze rozumiem wakacje, pełny chillout tylko nie możliwością jest to że jak zaspamiłem negatywnie o jego projekcie dostałem warna a ktoś wyżej również zaspamił i mod przy natłoku pracy tego nie zauważył ; ) Mówisz że najczęściej wchodzicie na temat gdy jest raport okej, ale czemu Anony, akurat obserwował temat, czyli nie wszedł na rzekomy raport mojego posta, czyli nie miał AŻ takiego natłoku pracy, że nie zauważył że nie tylko ja napisałem coś off top ; )

To już pytanie do Niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...