Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd podczas próby zainstalowania Crossfire EU

xkrushon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już po prostu nie wytrzymię. No teraz to już przegięcie ! Co wyłączenie komputera to jakiś problem. Najpierw dzisiaj miałem File is changed. Dobra, re-install = działa. Potem jakiś problem z HGWC to reinstall. Następnie ? Błąd na instalatorze. A teraz ? To już ten program z neta co waży 2 m/b przyswoił problem i zamiast coś pobierać to od razu przerzuca do instalki. Jak jest "cheking installer" to na 100% wyskakuje error NSIS. No mi już ręce opadają ... Nie mam na to siły, k*#@a !!! Pilna potrzebna pomoc. Daje lajki ! Jak trzeba to dorzuca screeny.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Najlepiej to pokaż te ss :)

Lub spróbuj jutro bo dzisiaj widziałem robili nowego patch bo hackerow to masa :) I może dlatego te błędy ponieważ był aktualizowany instalator :)

Opublikowano

@up - przeinstaluj CF'a, bo pewnie coś podmieniałeś w plikach :)

@2up - Do tych moich wcześniejszych problemów nie mam ss'ów, tylko do tego przy instalatorze, zaraz zobacze czy działa. Jak nie to dam ss.

refresh : nie mam problemu teraz z tym errorem, bo wszystko poszło, tylko kiedy już instaluję na komputer to wyskakuje to : http://tinypic.com/view.php?pic=ann24m&s=5

refresh2 : i znowu ten error ... http://tinypic.com/view.php?pic=2h5perk&s=5

Opublikowano

A masz znajomych, którzy grają w Crossfire Europe ? Jak tak to na Pendrive podrzuć sobie ten plik, może to pomoże. Ja tak robiłem, brałem od sąsiada, kiedy miałem "File is changed"

Opublikowano

Kolega wysłał mi na skype ale gdy podmienilem i uruchomilem wyskoczył x-trap error 05-0400-00000000-510 close any program [Auto , Cheat , Crack , Debug Program] and restart pc

Opublikowano

A to teraz już nie wiem. Może reinstall, a potem wrzuć ten plik jeszcze raz. Ewentualnie pożycz instalkę od kolegi :)

Opublikowano

Prędzej format. Ale już mniejsza o to. Weź jutro, ew. dzisiaj od niego samą instalkę gotową. To powinno pomóc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...