Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LetsPlayK.VU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy jesteście pojeby...

Ratujcie Algorie...

Kurwa:

p9b6.png

Chcecie easy?? to macie kurwa!Co wam nie pasuje jeszcze ja pierdole...

Hikariego z teamu chcecie wywalić?

Za to,że dzięki niemu serwer stał i będzie stał dalej kurwa...??

Algoria nie padła,a jesli padnie to ja zrobie taki sam i niech gra sobie 30 osób nawet...

Hikari jeśli to czytasz to robisz tak:

1.Wyłączasz serwer.

2.Resetujesz Konta(pa pa "account" + "player" + "player_index".

3.Włączasz serwer.

4.Masz 1200 osób...

A do was to mam więcej do powiedzenia kurwa...

Chcieliście easy tak??

Macie nie? czy ja jestem ślepy!Kurwa

"Jebać Hardy", "Medium jest średnio co 24 h" , "Easy chcemy" ,

No i co kurwa? co wam nie pasuje??

150 osób online na Easy tego jeszcze nie było...

I to wszystko dlatego,że Bug w IS wam ta uczciwa "Ravia" zrobiła??

Nie wiecie co się stało to spierdalać...

Do isamu to ja nic nie mam ale ta reszta to cioty i złodzieje...

Rozumiecie to??

Bug w IS kurwa był przez pare godzin... i był celowo zrobiony przez team ravii...

Powiem tak:

Po co wogóle gracie w tą gre jak wam coś nie pasuje??

Bez hikariego nie było,by ani Balantii,ani Algorii..

Jeśli będzie reset to serwer będzie od nowa...

Rozumiecie,że hikari to uczciwa osoba i wyjebal all filmy za to ze mu zjebaliscie serwer...

Wiecie ile on walczył o to 9k subków??

Bez Vlogów...

Jeśli Algoria Padnie to ja nw co wy wolicie tego XenoXa co ma 1500 graczy za to 250 rodzaji ulepszaczy i 50 rodzajow zbrojek i broni ze zmienionymi kolorami przez daltoniste??

Jesteście pojebani tyle mam do powiedzenia...

Algoria będzie stać kurwa tyle i koniec...

Hikari jak coś to PW:)

Mam do ciebie propo,ale napisz na serio...

Jeśli nie tu to na konto "Bertia.eu"...

Czekam na ciebie!!

Na koniec mam 2 cytaty:

"W dupach wam się od dobrobytu poprzewracało",

Ja tu wraz z ekipą siedzę (10 osócool.png i czekamy do momentu aż serwer padnie i wylogujemy się wraz z nim na samym końcu albo gramy dalej smile.png. Proste, koniec metina to nie koniec świata. Ja gram 4fun z ekipą i mimo tego że odchodzą, płaczą itd to my to mamy w dupie i gramy bo gramy smile.png.

Zastanówcie się naprawdę nad sobą bo nie wiecie co chcecie...

Medium nie ,Hard nie, Medium i hard w jedym też nie ...

Mówcie co chcecie bo napewno sami nie wiecie...

PS>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Wiem,że dostanę bana,ale warto się poświęcić!!!

de8.gif

Opublikowano

Racja niech bedzie reset i niech hikari nagrywa dalej bo był on zajebisty lepszy od isamu i fubu :)

Hikari już odszedł xD to już jest koniec. A co wy myśleliście ? Przecież Sensual I Welnes lecą tylko na hajz. Serwer nie postoi nawet pełnego miesiąca i padnie z braku graczy.

Pisałem im na forum że zły drop. Ciągle z metków to samo dropało a oni nic wyjebane mieli i ciągle mają. Ludzie nie grajcie na ich serwerach. Są tylko na max 2 miechy żeby kase zarobić.

Jak im się skończy hajz to zaraz zobaczycie off tego serwera a za 7 dni w zapowiedziach ( SraAlgoria.pl Dedyk )

To już jest stare i zjebane. Nie lepiej isć na lepsze serwery? Które stoją spokojnie i adm się starają?

astiumsign.png

Opublikowano

Hikari już odszedł xD to już jest koniec. A co wy myśleliście ? Przecież Sensual I Welnes lecą tylko na hajz. Serwer nie postoi nawet pełnego miesiąca i padnie z braku graczy.

Pisałem im na forum że zły drop. Ciągle z metków to samo dropało a oni nic wyjebane mieli i ciągle mają. Ludzie nie grajcie na ich serwerach. Są tylko na max 2 miechy żeby kase zarobić.

Jak im się skończy hajz to zaraz zobaczycie off tego serwera a za 7 dni w zapowiedziach ( SraAlgoria.pl Dedyk )

To już jest stare i zjebane. Nie lepiej isć na lepsze serwery? Które stoją spokojnie i adm się starają?

Balantia trzymala sie długo :) A jak by zrobili reset i close bete i 50 osób doswiadczonych wziąść oraz wszystkie bugi by naprawili i jak by hikari dalej nagrywał ?

Opublikowano

Balantia trzymala sie długo :) A jak by zrobili reset i close bete i 50 osób doswiadczonych wziąść oraz wszystkie bugi by naprawili i jak by hikari dalej nagrywał ?

Czy ty się nie nauczysz że oni mają to w dupie? Nie łudź się że bedzie tak jak ty myślisz bo oni lecą tylko na hajz. W dupie mają serwer.

Nie wypierdalaj mi tu z balantią. Co miało być? Sami pisali że sa bogatsi w doświadczenie a chuja prawda i w chuja was al zrobili IS`owców.

astiumsign.png

Opublikowano

Czy ty się nie nauczysz że oni mają to w dupie? Nie łudź się że bedzie tak jak ty myślisz bo oni lecą tylko na hajz. W dupie mają serwer.

Nie wypierdalaj mi tu z balantią. Co miało być? Sami pisali że sa bogatsi w doświadczenie a chuja prawda i w chuja was al zrobili IS`owców.

Racja były bugi ale na pewno nie jest to serwer pod is-a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...