Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polski YouTube

xamizoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy mozecie mi polecic jakichs polskich youtuberow, ktorzy w miare ogarniaja gre? Lista, jakich znalazlem (chce zebyscie unikali typowania ich w tym temacie):

-MrFilipinski

- Gimperr

- Saladkutwa

Zaden z nich nie spelnia moich skromnych oczekiwan, otoz ich poziom gry jest niziutki. Jedyny YTuber, ktory mi przypadl do gustu, to Nieedzwiedz (PROSZE NIE BRAC TEGO ZA REKLAME), lecz jego czasowa nieobecnosc na YT, sprawila, ze przydalby sie gracz ktory by go "zastapil". Czekam na wasze propozycje.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Jeśli chodzi o polskich to na streamie czasem Kubon, a tak to hmm nie ma dobrych, może Taoczin ale też nie ^^

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Taoczina przyjemni się przyjemnie ogląda. Salad ssie po całosci. Do dupy komentarze jak i do dupy jego skill.

Obejrzalem sobie 1 odcinek Taoczina, ale chyba na tym skoncze. Dretwy komentarz, i w ogole gra mi nie odpowiada. Co do reszty postow, zaraz przelece sobie po wymienionych kanalach.

@2up. Jak twoj post ma sie do mojego pytania? Czy ja napisalem, ze chce sie czegos nauczyc? Nie, wiec zamilcz.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Opublikowano

Myślę że tybek jest godny uwagi. Można się pośmiać, nauczyć kilku rzeczy.

P.S. Ale według mnie najlepszy jest SivHD - po angielsku ale zawsze można się pośmiać.

Opublikowano

Mysle, ze zostane przy Nieedzwiedziu, i innych anglojezycznych kanalach. Zauwazylem, ze im bardziej popularny jest kanal, tym mniejszy skill (w przypadku PL YT). Temat nieaktualny, mozna zablokowac.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...