Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bany za IP

kam6543

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kolega komikspl powiedzial mi że jesli wejde na moje konto na innym kompie to dostane bana? Like dla komkikspl :)

Opublikowano

Nie nie dostaniesz bana jeżeli chodzi Ci o granie w gre , chyba że będziesz robił reklamy za darmowe NX na stronce poprzez inne IP , to dostaniesz bana :)

nozxhu.png

Opublikowano

Nie nie dostaniesz bana jeżeli chodzi Ci o granie w gre , chyba że będziesz robił reklamy za darmowe NX na stronce poprzez inne IP , to dostaniesz bana :)

Nie dokonca inne IP.. Ja mam np zmienne IP i bana nie mam za to.. Jeśli będziesz robił reklamy na zagranicznym IP (np USA itp) to wtedy grozi Ci ban. Ale tez nie wiem czy na konto czy po prostu na robienie reklam. Co do tego nie jestem pewien.

Opublikowano

Jeżeli w ciagu 24 godzin logujesz się do gry z paru komputerów mozesz dostać bana(ale nie musisz) ponieważ nexon może to odebrać jak współdzielenie konta co jest zabronione...

// Nie wiem kto usuwa moje posta, dodam tu info:

Dostajesz bana na proxy nie na IP.

Dzięki i3turbo za udzielenie posta :D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...