Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga || Uwaga || Oszuści

.::Adzio::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga informuje was, że Sieć xxx to są Osuści. To nie kłamstwo tylko prawda dali mi takie warunki na które nikt sie nie zgodzi m.in takie:

Warunki jakie mi dali:
- Na moim Serwerze miałem takie flagi jak "cdefijtu" czm miałem mieć takie flagi na moim serwerze??
- 50% zarobków z serwera idzie do nich. WTF??!!
- Na Serwerze miałem Opiekuna i miałem gówno do gadania co do serwera ale opłacać ja go miałem.
- Po upływie miesiąca miałem im oddać serwer. Z jakiej paki?? Mieli mi dać Opiekuna chociaż i tak nim byłem na moim serwerze.
- Adminów i VIP'ów sprzedawali oni a ja nie mogłem.

Powiedzcie mi 1 rzecz. Czy wy byście sie zgodzili na takie warunki??
Oni są po prostu popier****** za przeproszeniem.

Teraz mnie oskarżają o kradzież Paczki BF3 Conquest Mod którą ja naprawiłem bo była całą zbugowana i poprostu nie było wielu potrzebnych pluginów. Paczka była całkowicie zbugowana mapa sie nie zmieniała bronie zacinały oraz nie dało sie wybrać broni i nie leciał czas mapy.

Ostrzegam nie dochodzić do nich z serwerami oraz nie wchodzić we współprace bo żle na tym wyjdziecie.

Opublikowano

xxxx

xxxxx... Prosze uważać go za karanego :) . Dziekuje

( przepraszam serdecznie za link ale to bardzo ważne ponieważ to klamsto i tam jest cale wyjasnienie :) )

Bardzo przepraszam ...

Z tego co widzę to wy dajecie jakieś warunki z kosmosu ;p szkoda tylko serwera na takie za przeproszeniem mat**** b ot jest tylko próba wyłudzenia karana w polskim prawie...

Jak i oszustwo to wy se narobicie problemów z prawem...

19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...