Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głośniki + Subwoofer.

Rixon69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam sprawę, a dokładniej chciałem kupić sobie głośnik komputerowe z subwoofer'em w cenie do 200zł. Nie chcę kupić jakiegoś gówna za przeproszeniem, więc proszę was o pomoc. PS. Pasowałyby czarne ;P

Możecie mi coś ciekawego polecić?

Opublikowano

Do 200zl to zestawy 2.0 bez subka.. jest to po prostu nie oplacalne :) jesli cos kupic to, pakowac w microlaba 6c cos takiego. Sensowne 2.1 to w.g mnie jedynie z623 ale cena troche bije :/

graphic.png
Opublikowano

Nie chcę kupić jakiegoś gówna za przeproszeniem, więc proszę was o pomoc

Za 200zł to masz same gówna ^^ Z kupnem poczekaj aż uzbierasz tak 400zł. Wtedy masz Edifiery R1600T/R1600TII/Modecom 80U.

Opublikowano

Logitech X-530 Musiałbyś trochę dozbierać, ale na allegro powinieneś znaleźć

Używam ich od lat i anni razu mnie nie zawiodły. Czysty dźwięk, dobry bas i dobra jakość dźwięku.

@Edit

Lubią odbierać Ruskie radio czasami :P

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

A czy moglibyście podać mi linki do naprawdę dobrych głośników dobrych, w cenie do 400 zł??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...