Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] pomoc-vayne

gucio6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up. do tego jest potrzebny plugin. to jest plugin? ten vayne's mighty assitant ...?

bb68.png

Opublikowano

Do tego nie jest potrzebny plugin to jest skrypt i niektóre skille na nim działają jak trzymasz spacje itd.. ma w sobie lane cleaner, auto last hita itd.. Vayne mighty assistant nie jest zgrany z auto carry więc go normalnie dajesz w custom scriptach z auto carry. 2 skrypty mają byc te włączone . Pluginy mają prefix na forum bol'a SAC lub auto carry plugin.. I wtedy te skrypty zapisujesz w folderze scripts>common pod wskazaną nazwą SidasAutoCarryPlugin - nazwachampa.lua

Opublikowano

aha dobra. a teraz jeszcze jedno. zaznaczyłem te 2 skrypty ptakiem i nie chce sie bol zainjectowac. mnam ustawiona wersje 3,10 ...

bb68.png

Opublikowano

@up. zawsze odpalam i nie dizała

@edit. w ogóle nei pisze mi inject bol is suc... wiecie no o co chodzi xD probowałem na 3.10 i na latest ;/

bb68.png

Opublikowano

mam pytanie tez w sprawie vayne jak mam tym carrowac na sidzie jak naciskam spacje to nic ciekawego nie robi ulti wlaczy i uzyje q

Auto-Condemn = Automatically condemns enemy into walls, structures(inhibitors, towers, nexus).

Auto-Condemn on incoming gapclosers

starczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...