Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Co to za textury ?

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lecz nie jestem pewny czy to same shadery, nie mozna się blizej przyjrzeć i moze tam jakaś texturka się kryje, ale shadery na pewno

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Lecz nie jestem pewny czy to same shadery, nie mozna się blizej przyjrzeć i moze tam jakaś texturka się kryje, ale shadery na pewno

Racja textury to westeros craft ale mam problem z wgraniem tych shaderów.

Próbowałem z lanucherami by zyczu magick i nie działały nawet się wersja 1.6.2 nie instalowała

Znalazłem lanucher by lutorlandia i też nie idzie wgrać shaderów więc nie wiem jak byś mógł dać linki do downloadu tego wszystkiego albo jakiś tut po polsku jak wgrywać shadery na danym lanucherze z góry dziekuje.

76561198342061369.png

Opublikowano

Najpierw pobierz GSGL Shader i wgraj jak pisze na stronie albo w readme (chyba do minecraft.jar jezeli pamietam) potem wgraj jakiś shader (1 jaki znam to seus shader) do folderu shaderpack (albo w minecraft.jar albo w folderze .minecraft) i w opcjach powinieneś mieć ustawienie shaderów. Polecam to robić na 1.5.2. A water shader nie wiem jak zrobić ;/. Poszukaj, moze znajdziesz instrukcję :)

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...