Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to jest?

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam do was takie pytanie co to wg jest? :

da3eb9d6fda2e48e08837591d99c4861.jpg

drugie pytanie to co się dzieje z tym światem !? (podkreślam że to chłopiec nie dziewczyna !) mężczyźni chcą być dziewczynami a dziewczyny chłopcami inni są gejami albo lesbijkami następni albo dziewczyny chcą się przebierać w męskie ciuchy a mężczyźni w damskie.Chłopcy chodzą w rurkach i się malują dziewczyny też coś tam robią. co się dzieje z tym światem ?? wcześniej tak nie było co jest grane ?

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Wyluuuuuzuj to jakies chore przypadki, ile razy W REALU widziales swaga i ilu znasz? Bo ja moze 4 przez caly tydzien, a zbam osobiscie jednego. Reszta jest normalna.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wyluuuuuzuj to jakies chore przypadki, ile razy W REALU widziales swaga i ilu znasz? Bo ja moze 4 przez caly tydzien, a zbam osobiscie jednego. Reszta jest normalna.

5 chłopaków w rurkach widziałem z 7-8 umalowanych. Chodzi o to że co się dzieje z tym światem kto to wymyśla/wymyślił mam 15 lat a mam ochotę sam siebie pobić.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Komus chyba zalezy na promowaniu lesbijstwa i gejostwa. Po co- nie wiem..

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...