Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] amunicja

Navia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejo.

w war thunder nie gralam przez 3 tyg i i weszly jakies duże aktualizacje z tego co widze , ale mam pewien problem

bo teraz nie potrafię amunicji przeładowywać ;( kiedyś amunicje automatycznie mi przeladodywalo a teraz jak zaczynam bitwe i jak mi się skończy amunicja to nie mogę jej uzupełnić ;( nawet lądowanie na lotnisku niedziala :/

Opublikowano

niewchodze wlasnie w żadne bitwy historyczne

próbowałam amunicje kupic już przez uzbrojenie ale np.: mam samolot amerykański P-35Q-5 i mam tam dzialka i amunicje , z 1 amunicji ( offensive 12.7 ) wybieram np.: smugowe za 20 $ a na 2 rodzaj amunicji ( offensive 37 mm ) wybieram default , czyli domyslna amunicje , a i tak mi nieprzeladowuje w żaden sposób tej amunicji :/

Opublikowano

niewchodze wlasnie w żadne bitwy historyczne

próbowałam amunicje kupic już przez uzbrojenie ale np.: mam samolot amerykański P-35Q-5 i mam tam dzialka i amunicje , z 1 amunicji ( offensive 12.7 ) wybieram np.: smugowe za 20 $ a na 2 rodzaj amunicji ( offensive 37 mm ) wybieram default , czyli domyslna amunicje , a i tak mi nieprzeladowuje w żaden sposób tej amunicji :/

Spróbuj jeszcze nacisnąć klawisz "Y" - domyślnie jest to przeładowanie.

Jeśli nie to najlepiej byłoby skontaktować się z supportem Gaijin. Szukałem na internecie, podobnego problemu nie znalazłem.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...