Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] skrócony cooldown lub darmowe złoto w rundzie

bartek19623

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mozn a jakos skrocic cooldown? widziałem dzis kogos kto uzywal flasha co 2 sekundy nie nie miałem lagów (on mówił że to cheat engin e ale nwm jak to zrobic ;( ) albo jak darmowe zloto w rundz ie miec? pls help!

bartek19623---18.png

Opublikowano

do cooldowna to kupic itemy???????? do2. kupic muuuuuuuusk aby nie wiezyc w takei bajery?

mody i adminy sa poebane ^^^

bb68.png

Opublikowano

flash to był dawno jak były cd zapisane na kompie, a złoto to kiedyś szło sprzedać statystyki z run jedną rundę i miałeś golda.

Teraz tego już nie ma :ninja:

928011413476457403957.png

Opublikowano

flash to był dawno jak były cd zapisane na kompie, a złoto to kiedyś szło sprzedać statystyki z run jedną rundę i miałeś golda.

Teraz tego już nie ma :ninja:

swietna sygnatura

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

Witam mozn a jakos skrocic cooldown? widziałem dzis kogos kto uzywal flasha co 2 sekundy nie nie miałem lagów (on mówił że to cheat engin e ale nwm jak to zrobic ;( ) albo jak darmowe zloto w rundz ie miec? pls help!

Na pewno nie widziałeś go dzisiaj, ponieważ bug ten występował jakiś czas temu, że w drzewku utility dodawało się więcej punktów, co powodowało brak CD na czary przywoływacza.

Złota również nie zdobędziesz żadnym bugiem, podobno był jakiś, lecz został już załatany.

Myślę, że rozwiałem twoje wątpliwości. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...