Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hackowanie pistoletem

Loading123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam pytanie i problem. Jeżeli ktoś zna się na aimbocie winject do Battlefield Play4free proszę o pomoc. Problem polega na tym, że nie wiem jakie ustawienia dobrać do hackowania pistoletem. Chodzi mi o to, że nie raz styknołem się z takimi którzy z dużej odległośći mnie zabijają na 2-3 strzały z pistoletu typu P226.

Chciałbym się Was spytać jakie opcje wziąć aby tak samo wyglądało u mnie. Oczekuje na odpowiedzi w komentarzach.

Pozdrawiam,

Loading123

Opublikowano

Teraz to już jest prawie niemożliwe. Punkbuster cały czas screenuje grę, i jak zauważy coś podejrzanego to ban bez możliwości odwołania.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

aimkey zmień np na v (tym aktywujesz hacka)

wyłacz autoshoot

wyłacz checkzoom (chyba że wolisz walić z trybu celowania)

ustaw dystans jaki chcesz

wyłacz smoothaim

to ci radze zmienić w AIMBOT ja tak zawsze grałem i był git a od ESP ustawiaj jak chcesz

Opublikowano

na przykład gdy ktoś cie zabije to nie musisz wciskać wciskasz gdy widzisz wroga (albo zmieniasz aimkey na auto)

Opublikowano

cały czas ale to utrudnia grę bo biegniesz i nagle odwracasz się w bok więc radze zostawić na v

Opublikowano

ten hack jest detected na dodatek bronie automatyczne walą seriami a pistolety automatem

Opublikowano

Ustawiasz na przycisk v najlepiej, autoshoot ON, Esp jak chcesz czekasz az wyjdzie ich wiecej i przyciskach v.. ja na rush z elite mp 443 12 pokolei zabilem; ). Świetny dmg ma ten pistolecik więc... ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...