Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Max Payne 1

SknerusPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem ostatnio odgrzebałem płytkę z grą Max Payne 1 ucieszyłem się bo nie miałem w co grać i próbóje zainstalować i pisze że you don't have enough system memory sprawdzałem w necie ale nic nie znalazłem pls o pomoć bo nudzi mi się a w drugą część Max Payne nie zagram bo chcę iść zgodnie z Fabułą ;)

Opublikowano

Są takie gry, które na komputerach z więcej niż 2 GB pamięci RAM nie chcą działać, być może Max Payne jest jedną z nich.

Być może jest też jakiś patch do tej gry, zobacz czy posiadasz najnowszą wersję gry.

Opublikowano

patcha mam 1.05 tylko nie mogęgo zainstalować bo pisze że wykrywa włączonego max payne'a ale ani w procesach ani nigdzie nie mam go włączonego więc nie wiem o co chodzi .........

Ok już naprawiłem problem ale jak włączyłem nową grę to nie słychać dzwięku w CatDscenkach lub wspomnieniach Max'a a jak gram to już dzwięk jest wie ktośo co może chodzić ........

Oook naprawiłem już problem z dzwiękiem tu acie linka do rozwiązania http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=848215

A tu Yt poradnik

Można zamknąć temat
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...