Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LogBlock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnij plugin, który jest u mnie przedstawiony w Tutorialu... CoreProtect.
Wbij na Profil i zobacz w Tutorialach lub tematach.

Ciężko jest żyć lekko..

Opublikowano

Nie czytaj tych idiotow wyżej, po prostu klikasz na skrzynkę bedrockiem, tak jakbyś chcial ją rozwalić. Albo patykiem, ale wtedy juz prawym.

Jak nie dziala, to znaczy, że nie wlączyłeś tej opcji w configu, każdy świat ma osobny config tego co ma zapisywać.

Opublikowano

Nie przypominam sobie żeby LogBlock miał taką możliwość.Np. Kolega wyżej gra sobie na survival'u i chce sprawdzić czy ktoś inny brał coś ze skrzyni.Wtedy musi sprawdzić Bedrock'iem (tak pisaliście).To skąd go weźmie ? Na Surv ? Tak jak mówiłem Log Block nie służy do sprawdzania kto co wziął ze skrzyni.Gdy podepniesz Log'a pod bazę to będziesz miał dostęp tylko do historii bloków

1394047278-U990178.png

Opublikowano

Nie przypominam sobie żeby LogBlock miał taką możliwość.Np. Kolega wyżej gra sobie na survival'u i chce sprawdzić czy ktoś inny brał coś ze skrzyni.Wtedy musi sprawdzić Bedrock'iem (tak pisaliście).To skąd go weźmie ? Na Surv ? Tak jak mówiłem Log Block nie służy do sprawdzania kto co wziął ze skrzyni.Gdy podepniesz Log'a pod bazę to będziesz miał dostęp tylko do historii bloków

Bo to jest głównie wykorzystwane przez administracje serwera. Survival to survival a nie czitowane i patrzenie kto co zabrał ;p

Co do całego pluginu, chyba nie masz pojęcia o czym mówisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...