Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO kupno

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanko xD czy opłaca się kupić CS:GO? Teraz kosztuje jakoś 50 zł, ale nie wiem czy się opłaca.... Jak myślicie? Co nowego jest pomiędzy cs go a cs 1.6? poza grafiką.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Cs:go od cs 1.6 różni się tylko fizyką gry (rozrzut, movement etc). Według mnie opłaca się kupić, bo 50zł to nie tak dużo, a może ci się spodoba ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

A dużo graczy w to gra? Czy jest znacznie mniej ludzi niż w cs:s i cs 1.6? Nie będzie problemu ze znalezieniem polskiego serwera?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Jest pare fajnych polskich serwerów, zawsze wejdziesz, i zawsze pełne! Kupiłem kilka dni temu, polecam!!

@edit literke zjadłem.

Opublikowano

W cs:go około 30tys a w cs 1.6 około 2-3 razy więcej ;) Polskich serwerów jest dużo, więc problemu z tym nie ma.

ou7821.jpg

Opublikowano

Oplaca sie, w dodatku ma wbudowany system stopni tnz. Szuka ci tak jakby mixa z randomami, takie cos jak ranked w lolu

Opublikowano

No to super, dzięki wielkie ;) Bo grałem długi czas w cs 1.6 ale wiecie, już przestarzały, ta grafika też mnie już troche odstrasza. 50 zł to nie majątek ;)

A są mody w stylu Death Run, 4FUN itp? I chyba najważniejsze, ile instalka waży?

Pójdzie mi wogóle?

Parametry komputera:

Windows 7

Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2,40GHz

2GB ramu DDR2

GeForce 8600 GT 256MB

Nie wymagam full detalów i 200 fpsów xD tylko żeby te 40-60 było.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

No to super, dzięki wielkie ;) Bo grałem długi czas w cs 1.6 ale wiecie, już przestarzały, ta grafika też mnie już troche odstrasza. 50 zł to nie majątek ;)

A są mody w stylu Death Run, 4FUN itp? I chyba najważniejsze, ile instalka waży?

Pójdzie mi wogóle?

Parametry komputera:

Windows 7

Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2,40GHz

2GB ramu DDR2

GeForce 8600 GT 256MB

Nie wymagam full detalów i 200 fpsów xD tylko żeby te 40-60 było.

Spokojnie pójdzie. 4fun jest, deathrun też. Co do instalki, to jeśli dobrze pamiętam, około 5gb.

ou7821.jpg

Opublikowano

z zainstalowalem cs go wazy 5.26 gb a pobieranie 3.2 gb, polecam fajny cs jak juz go kupilem tam jakis czas temu to 1.6 odpalilem tylko do deathruna bo w globalu znalezc nie moge ma ktos moze? a i jakie 50 zl? ja kupilem za 36 zxxx tutaj za 40 zdrożał teraz ale i tak polecam key w 4 minuty ;]

16pkt regulaminu: Wszystkie linki wychodzące poza mpc wstawiamy w code

Opublikowano

Dokładnie 46 zł na steamie ;) Bo nie bardzo moge paypalem płacić, najwygodniej mi jest PSC, więc te 6 zł to nie majątek, a o wiele wygodniej mi jest podejść do sklepu, kupić PSC, wpisać kod i jest ;)

Dzięki wszystkim, dzisiaj w nocy se ściągnę, bo mam neta na limit ;( Wszyscy lajki dostają i można zamknąć ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...