Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Game Masterem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

O Mnie:

Zacznijmy od tego że się przedstawię, mam na imię Konrad i mam 18 lat jestem uczniem technikum poligraficznego. Moje główne zainteresowania to obróbka filmów, gry komputerowe oraz k1. Na serwerach metin głównie zajmowałem się reklamą oraz "Gmowaniem". Komendy GM nie są mi obce i potrafię ich sprawnie używać. Z racji wakacji posiadam dużo wolnego czasu który jestem w stanie poświęcić na serwer. Jestem osobą godną zaufania, mam równo pod sufitem u sumiennie wykonuje swoje pracę.

Posiadam oczywiście mikrofon i bardzo chętnie będę przebywał na ts :)

Oferuję:

- Reklamę serwera na youtubie.

- Reklamę serwera na różnych forach związanych z metinem.

- Tworzenie prezentacji.

- Nagranie oryginalnego gameplaya z serwera.

- Łatwy i szybki kontakt.

- Szybkość i dokładność w tworzonych przezemnie pracach.

- Oryginalne eventy na serwerze.

- Wyłapywanie cheatów.

- Sporo wolnego czasu który mogę poświęcić na życie serwera.

- Sprawdzanie serwera pod kątem bugów, i szybkie alarmowanie jeżeli takie wystąpią.

- Solidną i sumienną pracę.

Doświadczenie:

Nie ukrywam że doświadczenie mam sporo, grę z metinem zacząłem gdy był tylko serwer Monastyr i feniks(nie wiem dokładnie ile lat temu to było) Po jakimś czasie przerzuciłem się serwery prywatne z ambicją zostania kimś więcej niż zwykłym graczem. Udało mi się zostać gmem na serwerze TheNextLand, niestety serwer stał zaledwie kilka miesięcy. Potem zostałem gmem na zagranicznym serwerze Soulju(tak, angielski nie jest mi obcy) Niestety ten serwer też padł po kilku miesiącach. Potem zostałem gmem na serwerze elitemt2, lecz z powodów osobistych musiałem zrezygnować. Na każdym z serwerów nie było na mnie skarg, ludzie bardzo mnie wychwalali ze oryginalne eventy z którymi wcześniej się nigdzie nie spotkali.

Moje doświadczenie na youtubie może nie jest jakieś wielkie, ale mój pierwszy filmik przyniósł 15tyś wyświetleń(

)

Tym filmikiem udało mi się rozleklamować serwer. Z tym serwerem na filmiku już nie współpracuję i jestem wolny :)

Kontakt:

- GG - 7741223

- Email - [email protected]

- PW na mpcforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...