Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Chackami

lagerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem z chackami do war rock-a ściągnąłem nf3.5 i ściągnąłem parę chaczków i działały i nadal działają ale tera ściągnąłem jeden chack na mpc i już jest od nowa plik.rar

o taki mi plik chodzi

WarRock jest bogiem,

Granie nałogiem

Skill jest podstawą

Head-Shooty zabawą.

WarRock jest bogiem

Granie Nałogiem

Lagi Podstawą

Haki Zabawą.

logo4.jpg

Opublikowano

Elo mam problem z chackami do war rock-a ściągnąłem nf3.5 i ściągnąłem parę chaczków i działały i nadal działają ale tera ściągnąłem jeden chack na mpc i już jest od nowa plik.rar

nie bardzo zrozumiałem twoją wypowiedź ale jak masz plik rar to go wypakuj

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Co za dzieci.

Co to za pytanie jak ściągnąć coś z neta xD

Jak odpalić hacka:

Gdy już masz injector i plik dll ,klikasz na injctor ( injector musi mieć ta sama nazwe co plik dll z tym że plik dll musi mieć końcówkę ".dll")

Gdy już kliknęliśmy na injector otwarło nam sie pewnie okienko gdzie możliwe że pisze Waiting For WarRock (Czyli hack oczekuje na włączenie gry WARROCK)

Włączamy gre i czekamy aż do okna logowania jeżeli hack ma menu klikamy insert na 99% hack otworzy swoje menu a opcje włączamy strzałkami.

Jeżeli hack nie ma menu opcje te włączamy odpowiednimi klawiszami.

76561198090890807.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...