Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wasze ulubione Champy :)

Nestlee

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rengar, Kha'Zix, Zed, Teemo :ninja:, Kata, Lee

Rengar - wskakujesz na gościa i po sekundzie "Gdzie jesteś ? W krainie szarego ekranu xD"

Kha'Zix - Mechanika do 1 vs 1

Zed - Combo Wombo

Teemo - Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb Grzyb

Kata - Ogólnie fajna

Lee Sin - Wykop, doskok, AoE ujawnienia, shield z LS. CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ ?

928011413476457403957.png

Opublikowano

Syndra - bo jest zajebista. Świetnie wygląda, ten piękny angielski głos <3 Co do grze nią się nie wypowiadam, miazga totalna.

Elise - tak samo. Świetne postać, połowę rankedów nią rozegrałem. Nawet jeżeli dostanie 15262136 nefrów, i tak nią będę grał ;)

Inne ulubione postacie to Katarina, Lux, Orianna.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Ahri - fajnie mi się gra nią na midzie.

Irelia - świetny solotoper, aktualnie jeden z najlepszych.

Renekton - dmg + tankowatość, oprócz tego świetne spelle i pasywa.

Leona - jeden z bardzo nielicznych supportów, którymi potrafię i lubię grać.

Shen - gram sam, idę na solo, AP tank. Gram z kolegą - idę na supporta, wygrywamy linię.

Zapomniałem o Jaxie. Biorę go na solo. Nieuważny enemy, a doskoczę do niego i na combo zjem mu ponad pół hp, jeśli go w ogóle nie zabiję. W jungli nie potrafię zbyt dobrze grać, więc go tam nie pickuję.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Zawsze szukałem czegoś z mega DMG.

Katarina, zdecydowanie. Mam ogromny sentyment do tej postaci, ponieważ jest to 1st champ kupiony przeze mnie :)

Opublikowano

Moim ulubionym czempionem jest zdecydowanie Ryze - taki niebieski mag. Ma on klatkę, którą można złapać przeciwnika, ma również bardzo cudowny pasyw, ma również ultimejt na którym dostajemy ogromny speed - szybkość poruszania się i po prostu możemy tak ładnie ganiać naszego wroga, no i co tam więcej ogólnie bardzo dobry czempion. Dodatkowo przy użyciu BoL of Legends jesteśmy tacy pro że mamy diament 1 jak SeleX, ja, Farex ma 5 Diament ale też bardzo dobrze mu poszło no i polecam.

Opublikowano

Ja mam kilka bo jak gram ciagle 1 to sie nudzi. Na adc.wystawiam zawsze vayne lub dravena. Na mida to syndra bankowo i teraz lubie zedem ale nie umiem nim grac dobre. Na top to voli misiek :) lub lee sin a jungla hecarim nocturne amumu

u1lc.png
Opublikowano

Zac (top,jungla) i rumble (top). Obydwie postacie sa swietne. Latwa linia zaca dzieki healowi z glutow ,co przyczyna sie zawsze do lepszej farmy.Rumble nieziemski dmg po 6 lvl. Dobrze uzyte q,ult oraz zhonia i tf wygrany. Wukong tez jest spoko, dzieki mozliwosci niszczenia enemy adc na combo e>q>ult>czasem ignite ,lub jak ucieka botrk . A na normale polecam nami ad top.

Opublikowano

Top: Malphite, Wukong, Xin Zhao

Jungle: Warwick, Amumu, Xin Zhao

Mid: nie gram

Ad Carry: Ashe

Support: Alistar, Sona, Taric, Nunu, Nami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...