Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.6.2 | Hide'n'Seak | 100 Slotów | No-Premium | Autorski | Polski! | GraWChowanego | BetaTesty | YouTuberzy | Chowany W Minecraft!| ✯✯CH.Crafted.PL✯

Peter198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ip.png

Zapewne słyszałeś o Amerykańskim Hide'n'Seaku. Ja także. Z tego powodu zechciałem przenieść ten tryb pod Polskie strzechy. Serwer oczywiście jest jako No-Premium, aby każdy z was mógł zagrać! :3

Wiesz o co tutaj chodzi? Wejdz na serwer od razu. Nie wiesz? Czytaj dalej a wszystko Ci się rozjaśni!

inf.png

IP Serwera: CH.Crafted.PL

(Pamietaj! To jeszcze Beta!)

Adres TeamSpeak: TS.Crafted.PL

Ilość Slotów: 100 (Będzie wiecej)

Autoryzacja: No-Premium

jg.png

Na początku losowana jest 1 osoba szukająca, a reszta graczy sie chowa. Chowający się jest 1 z 6 dostępnych klocków (info na spawnie).

Zadaniem chowającego jest takie wtopienie się w budynek, aby jak najmniej rzucał się w oczy. Po 5 sekundach nie ruszania się zostaje solidnym blokiem, który się nie różni od takiego postawionego podczas budowania. (Nie wolno napierać na ściany, bo wtedy jest szansa zbugowania się. Po prostu stój na środku klocka na którym chcesz być.)

Zadaniem szukającego jest znalezienie wszystkich chowających się. Robi to poprzez uderzanie bloków, które wydają mu się podejrzane. Jak kogoś znajdzie (z uderzonego bloku, który jest graczem wypada efekt rozbijanej mikstury), musi go zabić, i wtedy ta osoba staje się kolejnym szukającym.

Gra się kończy wtedy, gdy wszyscy chowający zostaną znalezieni, bądź skończy się czas.

infp.png

To są Beta Testy! Mogą być błędy! Jak jakiś znajdziesz, napisz prywatną wiadomość mi (Pjo_PL) na forum (adres na spawnie), z dokładnym jego opisem.

Możliwość kupna Vipa niedługo, jak nie będzie żadnych krytycznych błędów.

Status z ilością błędów: Zero :D

Opublikowano

Najlepszy polski serwer na jakim grałem miła administracja.Super gracze i atmosfera. Polecam.

Oto moja lista propozycji co dodac na serwer:

1. Tokeny za które można coś kupić

2.więcej map

3.a teraz najlepsze.zrobić z tego serwera coś typu hive.mc

Opublikowano

Propozycje

1. Tak jak @UP tokensy

2. Za tokensy można się zmienić w blok premium (tu wy wkraczacie kreatywnością)

3. Więcej bloków

4. Jakis mieczyk dla chowających z np. knock 1/2 (jeśli jest to przepraszam)

5. Możliwość postawienia dookoła siebie bloków , które wyglądają tak jak my

To tyle :)

Opublikowano

@2xup - Dzięki wielkie. Co do propozycji:

1 - Będzie dodane. Teraz jest Beta, i nie wszystkie rzeczy z właściwego serwera są dodane.

2 - Jak wyżej. Teraz jest beta, i mało osób, to aren dużo nie ma. 3 starczą póki co.

3 - Będzie, tylko że Crafted.PL a nie hive.mc :) Jeden tryb minigier, z pewną grupką youtuberów w drodze (Ale jeszcze z miesiąc będzie w drodze :G) ;)

Opublikowano

@up - Wiesz gdzie grasz? 1 koleś diaxowy to seeker, a rezta się chowa... To nie klepa, a gra w chowanego.

@2up - Poprawione :)

@4up

1 - Będzie dodane. Teraz jest Beta, i nie wszystkie rzeczy z właściwego serwera są dodane.

2 - Będzie dodane. Teraz jest Beta, i nie wszystkie rzeczy z właściwego serwera są dodane.

3 - Będzie jeszcze 1 blok

4 - Już jest. Złoty miecz Knockback 2 :)

5 - Nie dodam tego, bo dziwne bedzie wtedy :G

Opublikowano

Serwer Super.

Wspaniała administracja, mozna pożartować, a jak trzeba jest poważna :)

Serwer jak najbardziej polecam, grałem w tej sieci juz dawno, dawno bodajze na FB ;)

Także polecam ;)

xPolishMe

Opublikowano

Witam.
Rozegrałem na serwie kilka rundek.
Rzeczy, które warto (wg. mnie) poprawić:
1. Ekwipunek szukającego (zdecydowanie za mocny);
2. Za duża mapa;
3. Czas rundy (10 minut to zdecydowanie za dużo, według mnie wystarczy 5 minut )

Pozdrawiam,
Warto Zagrać :)

image1.png?uid=3402638&m=0

Opublikowano

@up:

1. Była inne proporcja eq (chowajacy mieli dodatkowo zbroje), to gracze w pvp sie bawili, a nie chowanego. Jeszcze myślę nad zmianą diax zbroi na żelazną, lecz miecz zostanie taki sam.

2. Która? ;)

3. Czas rundy się różni zależnie od mapy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...