Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dedyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On mowi o DEDYKU, nie hostingu minecraft.

Polecam ci OVH lub Hetzner albo Sprint.

Opublikowano

ovh polecam nie ma lagów pingi ok. 30ms i bardzo tanio dedyk 16 gb nie całe 100zł na miesiąc

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

kolego na craftserve i na fiberhost nigdy nie kupuj, miałem serwery na 20 graczy, a jak wbiło 10 to już miałem takie lagi że masakra, załóż serwer na ownserwer, szczerze ci polecam, posiadam serwer hardcore 1.6.2 i jest pełno ludzi a serwer ani jednego laga, naprawdę ten hosting to coś, a mój serwer jest przeciążony zabiera około 6 GB Ram na 5 GB a mimo to jest 0 agów ;) serwer oczywiście powiększam ;)

Nowicjusz
Opublikowano

kolego na craftserve i na fiberhost nigdy nie kupuj, miałem serwery na 20 graczy, a jak wbiło 10 to już miałem takie lagi że masakra, załóż serwer na ownserwer, szczerze ci polecam, posiadam serwer hardcore 1.6.2 i jest pełno ludzi a serwer ani jednego laga, naprawdę ten hosting to coś, a mój serwer jest przeciążony zabiera około 6 GB Ram na 5 GB a mimo to jest 0 agów ;) serwer oczywiście powiększam ;)

Użytkownik sypie słowa na wiatr, po poproszeniu loginu w systemie (w celu zweryfikowaniu słów) unika odpowiedzi mimo, że odczytał wiadomość.

Uważam, że każdy sam powinien sprawdzić jakość usług oferowanych przez fiberhost.pl --> darmowa opcja 2 godziny lub kilka dni po kontakcie z biurem obsługi klienta.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...