Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nudy więc szukam gry MMORPG

M.T.W.D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

pewnie było już wiele tematów podobnych do mojego, widziałem ich kilka i żaden mi nie pasował :D

do rzeczy. Szukam gry MMORPG z cechami które napisze na dole

- Po instalacji i zpatchowaniu mogla by mieć max 7gb

- Żeby to nie była dungeon-ówka czy jakoś tak.

- Żeby nie potrzebowała szybkiego łącza by grac ( mam limit i chciał bym mieć możliwość grania po przekroczeniu limitu i zwolnieniu prędkości neta, lagi lekkie dopuszczalne :D )

- Najlepiej jak by to była piaskownica ( dla tych którzy nie wiedzą co to znaczy to jest to gra z wielkimi mapami gdzie nie trzeba się poruszać po wyznaczonych ścieżkach )

- Mogła by nie mieć za dużych wymagań.

- Może być serwer prywatny ale tak co ma duże szanse na przetrwanie żeby nie było sytuacji ze po wbiciu wysokiego lvl-a bach i serwer pada.

- Żeby grali Polacy

- I najważniejsze ma być darmowa :D

Pozdrawiam .

Opublikowano

Metin2

- Cała masa nowosci ( Zawalone gownem ze odechciewa sie grac)

- Bardzo rozbudowany tryb pvp (najczesciej 4 skille / 8 hitow i koniec)

- Swietna grafika (Takie 3d ze szok w dodatku ostatnio dodali nawet nowy wyglad NIEBA, co tam ze modele postaci wygladaja kwadratowo)

- Duza grywalnosc (90% dzieci)

- I oczywiscie Darmowa (Czy priv czy pl bez 2039293109 zl na IS-a nie masz co zaczynac bo nawet jak 'cos' osiagniesz przyjdzie dzieciak ktory wydal kase i Cie polozy)

"Politycy wszędzie są tacy sami. Obiecują zbudować most nawet tam, gdzie nie ma rzeki."

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Metin2

- Cała masa nowosci ( Zawalone gownem ze odechciewa sie grac)

- Bardzo rozbudowany tryb pvp (najczesciej 4 skille / 8 hitow i koniec)

- Swietna grafika (Takie 3d ze szok w dodatku ostatnio dodali nawet nowy wyglad NIEBA, co tam ze modele postaci wygladaja kwadratowo)

- Duza grywalnosc (90% dzieci)

- I oczywiscie Darmowa (Czy priv czy pl bez 2039293109 zl na IS-a nie masz co zaczynac bo nawet jak 'cos' osiagniesz przyjdzie dzieciak ktory wydal kase i Cie polozy)

He he grałem straciłem na te grę sporo godzin życia a jeżeli chodzi o pvp to na prywatnych serwerach jest tak że kto pierwszy trafi ten wygrywa. Nie mam cierpliwości do tego.

Opublikowano

World of Warcraft. Tylko że waga

Polskie serwery prywatne:
Sunwell.pl
atlantiss.pl

Zagraniczny

molten-wow.com

Tylko te polecam.

P.S.
Na atlantiss.pl i na forum molten-wow (nie wiem czy jest tak na sunwell) znajdziesz miniclient który waży parę mb i reszta się ściąga podczas grania.

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...